Ce proasta esti(cred ca esti femela la cat de proasta esti) de ce p*** mea pui tampenia asta in categoria dragoste si sex?
Salut! Nu ai specificat daca pisica este de rasă sau maidaneză, daca este fată sau băiat, ce vîrstă are, sunt 2 motive pentru care pisica ta te supără, primul aspect ea urineaza in acel pat din două motive, primul motiv este acela ca ar fi in calduri si asa i si marcheaza ele (animalele) teritoriul, si al doilea motiv, daca pisica este momentan un pui, nu poate fii incă in calduri, dar prin faptul ca a urinat in acel pat, ea vrea sa i ti atraga atentia ca o neglijezi, tind sa cred ca e birmanez, că ăstia rasa asta face asa, distruge tot, i si face nevoiile peste tot, pipi caca in pat, asta face deoarece tu te ai purtat cindva urit cu ea/el, si pisoiul ca si cîinele de altfel, te tine minte, daca unui cîine i ai facut vreodata ceva, te va tine minte, si a doua oară te mușcă, pisica este altfel, nu te muscă, dar ea se razbună in felul acesta, ori i ti rupe lucrurile la care tii, haine pantofi, cabluri, sau i si face nevoiile unde tu de obicei nu o lasi, in pat, in apropierea pantofiilor etc, deci pe viitor ca sa nu mai ai parte de asemenea comportament din partea mîței, fă schimbări, iubeste o, arata i ca tii la ea, sau el daca e motan, nu il certa, nu il bate sub nicioformă, ca sigur l ai batut, de asta face in pat. Tu esti fată sau baiat? Ce vîrstă are pisica? dar tu? nu o da la țară, nu asta e solutia, solutia este sa inveti sa o accepti asa cum este, si sa o intelegi, e un animal, nu gindeste, el face din instinct.
Pisicile sunt animale foarte curate care nu suporta sa fie murdarite. O prinzi de pielea de la ceafa si o freci cu nasul si mustatile de locul murdarit sau unde si-a ascutit ghiarele si cu o nuielusa sau o curelusa o altoiesti (peste cur) suficient de tare incat s-o doara si ve-i vedea ca dupa cateva astfel de episoade de "educare" se va cere ea singura afara. Succes!
Si ai facut sex cu pisica sau nu ai facut?
pentru ca daca nu ai facut sex cu pisica
inseamna ca ai postat la categoria gresita!
Nu mai baga pisica in casa ca sa numai faca belele o lasi pe afara ca are nevoie.
Ai facut sex cu pisica? Altfel nu-mi dau seama de ce ai postat aici
emiliancftepup întreabă: