| Ajghmnf a întrebat:

Hei lumee! O sa incerc sa trec cat de repede pot eu la subiect. Acum cativa ani, am gasit un pui mic mic de pisica, mi s a facut mila de el, si l am dus la veterinar. Dupa am hotarat ca o sa i gasesc un stapan iar pana atunci va sta la mine. Cu timpul, m am obisnuit si m am atasat de ea asa ca n am mai dat o. Dupa ce a crecut mâța a inceput sa mi faca numai necazuri. A inceput sa urineze intr un pat din casa si pe canapea. nu stiu dc face asa, dar ideea e ca nu se mai poate. Pur si simplu imi vine sa o dau undeva la tara, mai ales ca acum o saptamana am luat un scaun si in numai 3 zile mi a facut o surpriza. Problema e urmatoarea: desi mata face numai probleme prin casa, taica miu s a atasat de ea si nu vrea in ruptul capului sa o dam. Zice ca: Cum sa o dam ca e de atatia ani la noi, ii faci un rau, etc etc. Voi ce m ati sfatui sa fac cu ea ca vreau sa schimb canapeaua si patu. Si scaunu... Din pacate, dar nu pot pentru ca o sa faca aceeasi chestie. Dca ati trecut si voi prin asa ceva, spune ti mi ce ati facut, sau macar daca nu vi s a intamplat asta, sfatuiti ma si pe mine ca pisica asta ma dispera chiar daca inca o iubesc sad Ps. Scuze ca am pus la categoria asta dar, o viziteaza mai multi oameni pe asta

6 răspunsuri:
| IMME a răspuns:

Ce proasta esti(cred ca esti femela la cat de proasta esti) de ce p*** mea pui tampenia asta in categoria dragoste si sex?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu ai specificat daca pisica este de rasă sau maidaneză, daca este fată sau băiat, ce vîrstă are, sunt 2 motive pentru care pisica ta te supără, primul aspect ea urineaza in acel pat din două motive, primul motiv este acela ca ar fi in calduri si asa i si marcheaza ele (animalele) teritoriul, si al doilea motiv, daca pisica este momentan un pui, nu poate fii incă in calduri, dar prin faptul ca a urinat in acel pat, ea vrea sa i ti atraga atentia ca o neglijezi, tind sa cred ca e birmanez, că ăstia rasa asta face asa, distruge tot, i si face nevoiile peste tot, pipi caca in pat, asta face deoarece tu te ai purtat cindva urit cu ea/el, si pisoiul ca si cîinele de altfel, te tine minte, daca unui cîine i ai facut vreodata ceva, te va tine minte, si a doua oară te mușcă, pisica este altfel, nu te muscă, dar ea se razbună in felul acesta, ori i ti rupe lucrurile la care tii, haine pantofi, cabluri, sau i si face nevoiile unde tu de obicei nu o lasi, in pat, in apropierea pantofiilor etc, deci pe viitor ca sa nu mai ai parte de asemenea comportament din partea mîței, fă schimbări, iubeste o, arata i ca tii la ea, sau el daca e motan, nu il certa, nu il bate sub nicioformă, ca sigur l ai batut, de asta face in pat. Tu esti fată sau baiat? Ce vîrstă are pisica? dar tu? nu o da la țară, nu asta e solutia, solutia este sa inveti sa o accepti asa cum este, si sa o intelegi, e un animal, nu gindeste, el face din instinct.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pisicile sunt animale foarte curate care nu suporta sa fie murdarite. O prinzi de pielea de la ceafa si o freci cu nasul si mustatile de locul murdarit sau unde si-a ascutit ghiarele si cu o nuielusa sau o curelusa o altoiesti (peste cur) suficient de tare incat s-o doara si ve-i vedea ca dupa cateva astfel de episoade de "educare" se va cere ea singura afara. Succes!

| johnbucuresti a răspuns:

Si ai facut sex cu pisica sau nu ai facut?
pentru ca daca nu ai facut sex cu pisica
inseamna ca ai postat la categoria gresita!

| Sofer a răspuns:

Nu mai baga pisica in casa ca sa numai faca belele o lasi pe afara ca are nevoie.

| CetateanulFrantuzit a răspuns:

Ai facut sex cu pisica? Altfel nu-mi dau seama de ce ai postat aici