| TheBlackEmo a întrebat:

Hei...m-a lasat iubita...sunt foarte trist si sincer am nevoie de o fata care sa ma ajute,prietenii nu îmi sunt alaturi, care vrea sa lase un raspuns si îi las mesaj pe privat

7 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Cu sfaturi, te pot ajuta!
Astept mesajul tau pe privat!
Pana atunci, incearca sa fi optimist.
Va puteti impaca!
happy

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Nu poti forta pe nimeni sa ramana in viata ta atata timp cat ea nu-si doreste asta. Stiu ca iti este greu..insa,tu nu ai pierdut pe nimeni, ea a pierdut un baiat care o iubea.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

In viata mai si cazi, nu ca vrei tu ci ca vor altii depinde cati ani ai, iubirea adevarata nu trebuie sa depinda imediat de sex

| 7QA3 a răspuns:

Hei, de ce asa cu capul in pamant? Iubesti pe cineva si nu poti sa fii cu ea, asta e. Inseamna ca nu ea e aleasa, cel putin nu acum. Si apropo de asta, esti sigur ca nu va puteti impaca? Ai grija, poate ai gresit cu ceva sau poate ai fost neatent, analizeaza cu calm si limpezime. Daca tu crezi ca totul a fost ok din partea ta inseamna ca nu a fost sa fie si ca, oricum, la un moment dat tot v-ati fi despartit. Linisteste-te si treci peste moment, pentru ca nu e crucial. Succes!

| Mytsaa a răspuns:

Lasa-mi un mesaj pe privat si o sa te ajut cu un sfat.P.S.N-am verificat daca sunt tot junior asa ca daca nu merge sa-mi dai privat.o rezolvam noi cumva.

Si capul sus, nu e sfarsitul lumii.

| xSkitte a răspuns:

Te pot ajuta eu daca'mi spui cum si de ce s-a intamplat thinking

| OViataMizerabila a răspuns:

Awww ce dragut, imi place ca unii chiar apreciaza o doamna.Imi pare rau de tine, dar nu uita, zambeste.Nu esti singurul parasit.Toate lucrurile se intampla cu un motiv.Adica poate nu erati potriviti.Te potajuta, stiu prin ce treci...