anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,m-am despartit de iubitul meu acum 3-4luni si am incercat sa mai dau de el,sms-uri,la scoala,dar el nu ma baga in seama,m-am despartit intr-un mod f urat, dar il iubesc....Stiu teoria,stiu ca am gresit,ca sunt o fraiera, ca el sufera.Am incercat sa ajung la el, sa-i cer macar prietenia,doar sa-l salut,nici nu ma priveste in ochi, nu mai stiu ce sa fac...Va rog,niste sfaturi.(am incercat sa vorbesc si cu prietenii lui, sa fac cam orice lucru posibil)

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu mai ai ce sa faci, adios!

| Mlov3u4ever a răspuns:

Incearca sa-i demonstrezi totusi k inca l mai iub.Dar vezi mai intai sa nu aiba pe alt cineva.big grin
Bafta!happy

| cristina45crisss a răspuns:

Acelasi lucru l-am facut si eu
nici o sansa da asta e...din greseli se invata...asa ca bafta in continuare! :*

| Inteli7 a răspuns:

Asta am patit si eu...Ea face exact cum faci si tu (sms, la scoala, prieteni).Cam greu sa mai poti face ceva.Baietii au orgoliu foarte mare mai rar gasesti cate un pampalau din asta straight faceLasa ca iti gasesti tu altul stai linistita big grin KEEP CALM!~!~!

| GenesisXD a răspuns (pentru Inteli7):

Da, dar am incercat, ma refer il compar cu altii etc. Nu fac o drama din acest lucru, dar vreau doar sa ma salute, nu-l vreau neaparat ca iubit, ci doar sa fim oameni, sa vorbim macar. Imi lipseste in principal prietenia lui si e urat ca am dat cu piciorul la asa ceva.