Este normal să difere cantitatea de "lichid alb" de la contact la contact, de la persoană la persoană, nu este ceva de care trebuie să te îngrijorezi deoarece este normal, dacă tu simți plăcere înseamnă că și corpul tău simte și reacționează astfel. Băieților chiar le place să simtă acel "lichid" mai ales dacă sexul e neprotejat. Bucură-te in continuare de acte și nu te mai gândi la asta, nu îl "murdărești".
Exact.ala e momentul culminant
Tocmai ca iti place se intampla lucrul ăsta. Era mai rau daca nu era.
Putea fi dureros.
Este perfect normal si chiar indicat sa ai acea secretie care lubrefiaza vaginul, permitand penisului sa culiseze si sa produca placere in timpul sexului.
De fapt nu-i nici o sitatie jenanta, fiindca asta se intampla in mod normal si sanatos la toti oamenii care fac sex, atunci cand sunt excitati, facandu-le placere, fiindca vaginul se lubrefiaza normal, natural si involuntar.
Buna.In locul tau m-as ingrijora pentru ca faceti sex fara protectie si sustineti ca aveti grija.Cum functioneaza asta? Metoda retragerii nu e eficienta, sa stii.
Am zis eu că am noroc.si eu fac fara dar mă controlez ft bine
Ne simtim mult mai bine fara si eu si el, multumesc de sfaturi, o sa incerc sa caut metode care sa fie mai ok, cert e ca nu am ramas insarcinata pana acum, o sa vedem si vom gasi o solutie si pentru asta
Ai 21 de ani si nu stii ca asa ceva e absolut normal.
Si dupa ne intrebam de ce avem nevoie de educatie sexuala in scoli...
Stiam, nu sunt o proasta, sunt la facultate totusi, era ideea ca din punct de vedere cantitativ este destul de mult, si am crezut ca e o problema dar oricum m-am linistit acum
La fel de atenti o sa fiți și când o să te trezești cu burta la gura din cauza naivității de a nu purta prezervativ.
Ce ți se pare anormal? Logic ca e normal.
" ca îl murdaresc" : 1) o faceți neprotejat.
2) Chestia vine din interior la ce se așteaptă?
Doar nu te cureți în interior.