| euAndrada a întrebat:

Hei.Ma numesc Andrada, am 15 ani.Acum ceva timp am iesit afara cu niste prieteni si am cunoscut un baiat de care m`am apropiat.In prima zi cand l`am vazut am "luat foc" el mi-a luat aparararea in fata unui tip care se tinea dupa mine si nu ma lasa in pace...Trecand peste, seara mi-a dat sms.Sa "afle mai multe despre mine" mi-a cerut id`u` de mess, am vorbit mult timp pana cand ne-am certat dintr`un ****[nici nu`mi mai amintesc exact de ce]. Dupa ceva timp, cateva luni, am vorbit iar si a zis ca nu a avut timp sa`mi stearga numarul [nu mi se pare deloc credibil] si ca si-a schimbat parerea despre mine, Desi poate parea ciudat, inca ma gandesc la tipul asta absolut tampit.nu pot sa-l uit.Nu stiu ce as putea sa mai fac.Stiu ca nu am sanse, dar nu pot trece peste. Vreo idee?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

thinking ciudat! asta cu n-a avut tump sa stearga numarul e cam exageratalaughing dar oh go on daca baiatul e asa figurant dc nu incerci sa fi cu alt baiat?
din cate spui tu nu pare ca esti superindragostita sau innebunita dupa acest tip asa ca nu cred ca e asa greu sa ii stergi nr si sa te gandesti la altulwinking
si mai ales ca ai o varsta cam mica pentru ceva relatii si iubiri! o sa suferi de micuta daca pui asa repede suflet la fiecare baiat care iti apare in cale peste noaptewinking

| daniel05r a răspuns:

Il uiti pur si simplu, daca dintr'o cearta si'a schimbat parerea e aiurea deja. Nu are rost sa iti faci probleme de asta cu el, daca e un baiat care te place cu adevarat o sa observi. Bafta!happy

| Aham a răspuns:

Mai bine nu iubi pe nimeni pana nu mai cresti deoarece dragostea doare ce-l mai tare...fix pix cand pui sare pe rana. gandeste-te mai bine inainte sa iubesti!

| Anne_3522 a răspuns:

Obisnuieste-te. asa sunt toti... nu stiu ce vor de la o fata.