| Deya63 a întrebat:

Hei...mă numesc Andreea și vreau să știu dacă un băiat mă place...deci...îmi place de un băiat care m-a luat în brațe și mno..tot mă lua de după gât și i-am zis unei prietene ca îmi place de el si ea l-a întrebat dacă mă place...iar el a zis nu... Ce credeți?

3 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

De placut te-a placut, altfel nu se apropia de tine. Intrearea cred ca e daca simte mai mult decat atractie fizica.aha, asta e altceva!
Pai mai mult nu poate sa simta daca nu va cunoasteti cu adevarat. Pe moment pot zbura fluturasi in stomac initial si atat baietii, cat mai ales fetele, sa exprime afectivitate fata de celelalt.
Dar cand vine vorba de ceva serios, de a cunoaste persoana in sine, persoana de dincolo de masca, se face un pas inapoi (indiferent ca sunt fete sau baieti) si se pretinde "aaa, pai tu credeai ca e mai mult decat prietenie?!"

Eu cred ca trebuie sa te astepti la orice si sa nu iti faci vise, mai ales daca sunteti abia la scoala/ liceu (mai aveti de trecut prin multe pana intelegeti ce inseamna cu adevarat dragoste). Bucurati-va de momentele alea impreuna, discutati sincer si fara sa faceti presiune, pregatiti de orice!

| Kitty a răspuns:

Ar putea exista cel putin 2 variante.
1. Te place, dar probabil a intuit ca tu ai rugat-o pe prietena ta sa-l intrebe asta si nu a vrut sa-ti ofere asa usor raspunsul.
2. Baietii pot face astfel de gesturi, chiar si fara sa fie indragostiti de o fata. In acest caz, cred ca ii incanta latura sexuala, adica le place sa se joace cu fetele, sa le atinga, etc.
De acum incolo, fii atenta la cum se mai comporta cu tine si trebuie sa-ti dai tu singura seama. Daca nu, intreaba-l de ce face toate astea.

| RAY a răspuns:

Ca nu ne recunoastem sentimentele asta tio putea spune si maicata sau taicatu ca toata lumea stie asta nu e ceva nou clar reprezinti un interes pentru el, te place, il atragi sexual