Problema este ca tu nu ai o viata a ta si atunci te razbuni pe a lui. In fiecare relatie exista o perioada de cam un an in care ambii parteneri sunt absorbiti de relatie si isi neglijeaza restul vietii (familie, prieteni, hobby-uri, serviciu, studii chiar). Ulterior, lucrurile revin la normal, fiecare are o viata a lui si o viata impreuna. E normal sa se intalneasca cu prietenii. E normal ca prietenii lui sa devina si ai tai. Este complet anormal ca tu stai in casa si nu ai viata ta in paralel. Asta te face plictisitoare, neinteresanta si dependenta. Foloseste timpul care iti ramane pentru viata ta, pentru prietene, cariera, hobby-uri. Astfel vei avea multe de posvestit, vei fi interesanta si mereu noua si va cauta sa petreaca timp cu tine fiindca veti avea multe de discutat. daca stia numai in casa si nu ai nimic nou in fiecare zi de spus, e normal sa cauta compania unor oameni care au ceva nou de spus. Relatiile nu merg de la sine, se intretin. Niciodata nu trebuie sa treaca o zi in care sa nu ai ceva interesant de facut si de spus, in care sa nu il asculti ce iti povesteste interesant (vei vedea, daca asculti, ca sunt multe lucruri interesante pe care le afla cu si de la prietenii lui). Ai doar 19 ani, esti foarte tanara, la varsta marilor acumulari, in care zilnic inveti mii de chestii, afli mii de chestii, experimentezi si construiesti. NU permite sa devii plictisitoare, daca nu ai nimic de spus, in cateva luni orice relatie va muri.
Aveti dreptate doamna Brigaela! aceasta relatie e pe moarte
Nu obligatoriu, poate fi salvata. Multe fete de 19 ani nu sunt suficient de mature pentru o relatie si se lasa pe tanjeala, neintretinand relatia si punand-o in pericol din cauza imaturitatii si a rasfatului adolescentin. Dar daca inteleg ce nu merge, pot remedia din mers problema. Acolo unde exista sentimente adevarate, gasesti intotdeauna resurse sa lupti si sa construiesti. Iar al 19 ani, resursele sunt aproape nelimitate.
E pe moarte? Si cum o sa ii spun eu ca sunt insarcinata? Cum nu sunt acasa am facut un test de sarcina pentru ca ma simt rau iar ciclu intarzia de mult. Cum ii voi spune ca va fi tata?
Brigaela,cum ii voi spune eu unei persoane care nu ma asculta aproape niciodata ca va fi tata?
O sarcina se planifica in zilele de azi. Initial inveti sa fii ascultata, sa devii interesanta pentru barbatul tau si abia apoi renunti la protectie. Nu faci un copil intr-o astfel de relatie, o drefi intai. Si daca ai ramas insarcinata intamplator, atunci chiar ai o problema. Nu fiindca el nu te asculta, ci fiindca ai o lista ciudata a prioritatilor care arata ca tu esti prea putin matura pentru a fi mama. Dai mereu vina pe el, desi din intrebare spuneai ca vina este mai ales a ta, ca nu iesi niciodata, ca stai in casa si nu ai o viata a ta. Trebuie sa intelegi ca o femeie neinteresanta va fi tratata cu dezinteres, e normal, nu e vina nimanui. E alegerea ta daca te multumesti cu asta sau devii o femeie interesanta. daca atunci cand vei avea o viata a ta, o cariera, daca atunci cand in fiecare zi vei face zeci de lucruri noi, vei invata sute de lucruri noi si vei discuta cu el toate astea, va continu sa fie dezinteresat, abia atunci te poti gandi ca are o problema.
Eu incerc sa aduc in dicsutie cum ca am reusit la facultate, ca sa mergem intr-un concediu si el ca nu vrea sa vorbim de scoala. Pai si despre ce ar vrea sa vorbesc? Despre cum bate vantul?
Despre o carte pe care ai citit-o, despre o persoana noua si interesanta pe care ai cunoscut-o, despre o situatie dificila pe care ai rezolvat-o, despre o situatie interesanta in care te-ai aflat, despre o situatie amuzanta in care te-ai aflat, etc
Se pare ca s-a terminat primul strat din borcan, cel ce continea miere.Si se pare ca a fost cam subtirel, superficial. Cam nasol, asta e, s-ar parea ca ar fi cazul sa schimbi borcanul.
Poate a fost totusi cam devreme la 18 ani sa te muti cu un baiat de 26 nu crezi?
Mi se pare normal.2 ANI? fara acte? La revedere, pa si pusi.i-ai dat tot ce voia acuma gata.alta.mai andreea? o cetate e interesanta si dorita, cat e lupta in toi si dupa ce e cucerita, dar nu prea mult timp. Apoi dorul de o noua cucerire apare, si cea cucerita si arhicunoscuta e parasita, pentru alta.
Salut, imi pare rau pentru tine. Iesi si tu cu prietenele tale poate il poti face gelos, daca nu vrei sa faci asta insista pe o discutie cu el pe tema asta si vezi ce nu merge!
Ti-ai facut-o cu mana ta. Diferenta de varsta e mare, si e normal ca si cea de mentalitate sa fie. poate ca era bine la inceput dar in timp se va vedea diferenta de varsta. Ai fost orbita de dragoste, mare greseala.
Nu i-a trecut inca vremea de baiateala.Asta e placerea lui, nu mai esti tu.Mai bine va despartiti si treci peste ca e mai bine, el nu iti aduce niciun folos.
Pai ar trebui sa ii spui ca esti ingrijorata in privinta asta, intreaba-l: "Timpul nostru petrecut impreuna unde este?"
Vorbeste cu el si vezi ce iti raspunde, nu-ti fie frica, daca te iubeste va intelege ca vrei ca din cand in cand sa fiti doar voi doi.
Hei.
Ar trebui sa vorbesti asta cu el, deschis.
Si ar trebui sa iesi si tu din casa, cu prietenele, zic. Nu trebuie sa stai toata ziua in casa si sa il astepti. E anul 2015 si ai 19 ani, nu trebuie sa iti dedici toata viata partenerului.
Cum ii zic eu ca va fi tata?
:O. aa. ii spui si gata.
Bafta.