Awww prima oara a fost pe 23 Octombrie, anul asta, aveam 13 ani si inca am :)) culmea e ca ziua mea pica tot pe 23, cu 3 luni dupa primul sarut 8->
Si cum ziceam... Vorbisem pe mess cu cateva zile inainte si imi spusese ca ma place si ramasese ca o sa iesim in weekend...
Era deja seara si i-am zis ca trebuie sa plec si i-am cerut o imbratisare de ramas bun...
El a zis: "eu nu ma limitez doar la imbratisari" si eu m-am temut putin si am zis "bine..." si el a zis "inchide ochii, relaxeaza-te" si eu: "bine..." si el "stii ce vreau, nu?" si apoi a urmat momentul, nici nu stiu cum s-a intamplat dupa, stiu doar ca a fost magic si m-am gandit o gramadaa de timp la asta :X
Peste o saptamana am tinut gura deschisa fara sa imi dau seama si ne-am sarutat cu limba si mi-a placut, desi cred ca daca se intampla asa de prima oara... nu imi placea :)
inca suntem impreuna si sper sa ramanem :X maine implinim o luna yhay :X
Bună.
Fiecare își are propria sa experiență. Nu trebuie să te sperie necunoscutul, lasă timpul să rezolve totul.
Pa, pa.
Wow, era intr'o vara a fost acum 11 ani cand aveam 13 anisori :), eram cu prietena la bloc si cu alti vecini iar eu cantam melodia Gaz Pe Foc - Lasa-ma sa te iubesc -> http://www.youtube.com/watch?v=h1V7J2sg6bk imi placea melodia si ii cantam prietenei mele aproape in fiecare seara (desigur ia imi cerea sa-i cant), era timpul ca ea sa plece in casa iar eu m-am dus repede in scara si am stins lumina de la bloc :) am luat'o in brate si ne-am sarutat pentru prima oara, ne-am simtit atat de bine amandoi incat ne-am sarutat continuu cateva minutzele :)
Primul meu sarut l-am avut recent adica la sfarsitul lui octombrie...eram pe afara cu prietenii si ne-am strans toti la un colt si acolo el m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna eu de emotie i-am spus nu si el a spus ca imi mai lasa de timp sa ma gandesc, a trecut cam o ora si in timpul acestei ore el sa tot dat la mine si pana intr-un moment cand noi doi stateam unul langa altul si atuni el m-a luat de gat si s-a apropiat de mine iar eu atunci i-am spus ca da vreau sa stau cu el si atunci buzele noastre sau atins si ne-am lasat dusi de val, apoi am stat imbratisati pana cand ne-am sarutat din nou dar cu limba
Spre rusinea mea, a fost in prima seara cand m-am imbatat. M-am sarutat cu vreo trei. Nu stiu cum a fost Nu imi amintesc. Primul primul sarut (treaza) a fost cu iubitul meu la varsta de 15 ani. In oras, ne plimbam. A fost ok. Nu te astepta ca sarutul sa fie ceva nemaipomenit. Poate e daca il saruti pe baiatul pe care il iubesti foarte mult, atunci simti fiori si fluturasi. Daca e cu o persoana la care doar tii, e ok, te simti bine. Ar fi culmea sa nu iti placa sa te saruti. Oricum, din cate vad esti incepatoare, nu te astepta sa fie greu. Pur si simplu vine de la sine. Nu exista persoana care sa nu stie saruta
Primul meu sarut a fost la 14 ani. Dar primul nu a fost chiar asa pasional pentru ca aveam putina frica cum va fi. Dar sa va spun cum a fost primul sarut cu prietenu meu de acum. A fost in taxi ))Veneam de la un restaurant de mai departe cu prietenul meu si stam pe scaunul din spate cind el a inceput sa ma priveasca si eu am spus... ce ai? de ce te uiti asa la mine? Dar el mi-a spus... Te privesc cit esti de frumoasa si incet incet s-a apropiat de mine si ne-am sarutat. A fost pur si simplu romantic.
Poi:
Primu' meo sarut a fost la varsta de 13 ani, la tara[seara]... a fost destul de pasional[tzinand cont ca a afost cu limba]
Cred ca te'am ajutat :X :*
Pai sa incep...
Era o seara de August. Stateam cu prietena la o scara de bloc si priveam stelele. Apoi i-am pus mana usor la brau is m-am indreptat catre ea. Ea a intors capul si totul a venit de la sine . A fost ceva absolut superb si nimic nu se poate compara cu primul sarut .
Pai, stateam la usa casei mele si aveam 8 ani si el (Remus)a pus mana pe la spatele meu si l-am sarutatsper sa nu radeti...va rog eu
oricum pup:X:X:*:*
Buna :*
Pai cum sa-ti zic
Stateam cu prietena mea la scara eram doar noi doi am luat`o in brate si apoi am sarutat`o . A fost foarte romantic tinand cont ca o fost cu limba
Bye :*
pinky_9280 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonimaaiafashion întreabă:
olivikkka întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: