Acum vreo 2 ani cam asa...si eu am gasit niste mesaje mai intime la prietenul meu in telefon (faza era ca fata aia nu voia nimic cu el, dar domnul cocheta, ii zicea chestii dragute si asa vorbeau). i-am facut un scandal monstru. dupa care el a vorbit cu ea si i-a explicat ca nu mai pot fi amici ca ma supar eu. Apoi zile intregi i-am scos ochii. Se supara dar si ce? eu nu eram ranita? si mai ales pentru ca cu mine nu vorbea chiar asa dragut. Dupa ceva timp(o luna-2 cred) in care eu ii aminteam poate nu zi de zi, dar in fiecare saptamana oricum, de fata aceea, el s-a suparat rau de tot. A tipat la mine, ca el si-a cerut iertare de atatea ori si nu inteleg, ca daca nu am incredere in el sa il las! sincer, m-am simtit amenintata si pentru o buna perioada am incetat. Insa noi si acum mai suntem impreuna si cand e o cearta tot ii mai aduc aminte. de uitat, nu vei uita nici tu, doar incearca sa te abtii ca la un moment dat se va satura baiatul si poate te lasa el. nu risca sa va certati rau, sa se enerveze, sa ajunga sa iti vorbeasca urat pentru ca tu esti cea care va suferi cel mai tare. Incearca sa nu ii mai zici nimic, lasa-l asa. lasa de la tine. Nu te mai gandi, iar cand iti vine vreo idee din aia, dati o palma, uita-te in alta parte, schimba discutia nu stiu fa ceva!
George0197 întreabă: