Eu i-am facut mai demult un ''bilet''scris de mine..nu stiu ia o foaie A4 arde-o pe margini scrie-i ceva frumos la sfarsit o stampilade ruj o dai cu putin parfum si gata sau o rolezi si o legi cu un snur rosu! un gest simplu pe care il va aprecia.Nu trebuie ceva ''scump'' sau stii cum e.ce e mult..nu-i bine:*
Pai noi am vorbit cu ceva vreme in urma si a zis ca el nu vrea cadou...a zis ca nu o sa il ia daca ii cumpar ceva.dar mie nu.mi pasa pentru ca il va accepta intr.un final. si eu i, am spus lui ca pentru mine nu valentine.s day reprezinta ziua indragostitilor ci dragobetele si banuiesc ca de asta nu mi-a luat nimic.
Nu te mai ''agita''atat, daca te iubeste o face pentru ceea ce esti tu, atat! nu pentru cadouri.
Stiu dar...tot vreau sa fac macar un gest dragut care sa il impresioneze si prin care sa ii demonstrez ca il iubesc. Stiu ca nu prin cadouri se demonstreaza dragostea dar cred ca gestul conteaza.
Eu i-am facut mai demult un ''bilet''scris de mine..nu stiu ia o foaie A4 arde-o pe margini scrie-i ceva frumos la sfarsit o stampilade ruj o dai cu putin parfum si gata sau o rolezi si o legi cu un snur rosu! un gest simplu pe care il va aprecia.Nu trebuie ceva ''scump'' sau stii cum e.ce e mult..nu-i bine:*
Am uitat sa mentionez ca pana acum i.am mai luat asa: bratara de argint, canita si glob cu inimioare iar pentru dragobete ii luasem un parfum dar si.a dat seama asa ca l.am vandut in speranta ca o sa imi vina alta idee de cadou dar...ghinion :-