Calmeaza-te,nu ai sanse sa ramai gravida, sunt sanse in orice fel de,, contact,, dar prezervativul e 99% sigur, daca nu s-a spart si a ejaculat dupa ce si-a scos penisul, e ok, gandeste-te ca din 100000000 de speratozoizi, unul ajunge sa ovuleze..majoritatea mor in vagin spre uter. nu iti fa griji, lichidul acela cum ii spui tu,, prespermatic,, nu are suficienti spermatozoizi incat sa produca o sarcina.Si daca ar avea,ar fi greu din prima,sunt sanse, nu zic nu, dar mici, cand te gandesti ca altele care vor sa ramana gravide, se chinuie 2-3 luni incontinuu cu ejaculari complete si asa..Keep Calm. Important e ca va protejati, be safe, for good life. vorba aia.O zi buna.
Am inteles eu bine? Ca scos penisul din vagin si doar apoi a ejaculat in prezervativ? Daca este adevarat, este prima data cand citesc sau aud acest lucru.
Ma refer ca am facut sex pana a trebuit sa ejaculeze, iar atunci nu a ejaculat in mine ci a scos-o si si-a dat drumul in prezervativ
Tot n-am inteles, ca asa sunt eu mai greu de cap: cand ati facut sex, avea prezervativul pus sau nu?