Vrea doar sa ti-o traga si apoi te va parasi. Din ceea ce ai povestit tu aici, nu exista urma de indoiala si tipul nici macar nu e greu de "citit". Si apropo, nu gaseai si tu unul de o varsta mai apropiata? Aveti creierii terci, va aruncati majoritatea la de-astia mai in varsta de parca cine stie ce ar avea in plus fata de unul de seama voastra. Va place sa va dati mature si cand v-o luati in freza, nici nu stiti ce v-a lovit.
În primul rând contează și vârsta, dar dacă părinții tăi sunt de acord, eu nu pot să spun nu. Așa că tu și părinții tăi trebuie să luați decizia asta. Și în primul rând eu nu mă bag în viața personală a altcuiva.
Sincer si fara suparare o sa te gaureasca dupa o sa te lase iti garantez.Asteapta sa ii dai ce vrea dupa ii ia papucii zice ca si-a schimbat nr de tel si pleaca o sa vezi ca asa o sa fie iar faza ca sa nu iti para rau daca o faci si te lasa e clar ce vrea gandeste si tu putin..."tine la tine" minciuni ca sa ajungi la el in pat stie macar cand e ziua ta? sau ti-a adus vreodata niste flori si sa iti zica ca te iubeste?
Vrea doar sa te lase gravida.Parasestel.El este cu tine doar ca sa se culce cu tine.Multa bafta si mi-a facut placere sa te ajut
Ai Grija.Te Lasa Balta Vede Ca Te Are La Picioare Si Apoi Eject.Gasesteti UN Baiat De Varsta Ta...Si Orkm Poate Ala Are Drq Familie Copii Intereseazate
Tipul vrea doar sex, asta e clar.
parerea mea e ca nu tine la tine... vrea doar sex si dupa aia te lasa, crede-ma
Auch cam mare diferenta de varsta...lasal.gasesti unu de varsta ta...ca dupa ce se culca cu tine te lasa.
Deci ea zice ca se inteleg super bine si toate frumoase. Normal ca la o relatie de 2 luni daca ii spui la baiat ca nu vrei sa faci sex cu el se supara. Ignora toti prosti de pe aceasta categorie care iti spun ca el doar vrea sa te **** si ca are copii si nevasta. Este normal ca el sa fie suparat din moment ce tu ii zici asa ceva, el poate se gandeste ca tu nu vrei sa faci DELOC sex cu el. Diferenta de ani este intr-adevar mare dar asta nu inseamna ca vrea doar piz.da si gata, daca vroia asta incerca din prima saptamana si nu astepta 2 luni.
Nu te mai chinui! Lasa-l! Daca la 27 de ani inca mai poate sa spuna ca nu vrea o relatie serioasa nu e de tine, decat daca-ti place sa faci sex azi cu unul, maine cu altul! Cauta-ti unul mai de varsta ta ca ala te va intelege mult mai bine!
Daca tii la el, atunci nu il lasa.Insa eu te sfatuiesc sa nu cedezi presiunilor sale.Adica:sa nu faci dragoste cu el.Imi inchipui ca esti virgina si de asta nu vrei.E foarte bune, felicitari.In plus 2 luni e prea putin timp.Astepata sa vezi ce vrea de la tine de fapt.
Explica`i temerile tale si fin atenta la cuvintele sale sa nu cumva sa vrea sa te imbrobodeasca, soptindu`ti tot felul de cuvinte frumoase gen: "nu te-as da pentru nimic in lume pentru ca te iubesc", esti cea mai importanta si fata ca tine nu mai gasesc.astea le auzim toate bafta! si sa nu faci ceva ce ai putea regreta mai tarziu.