| LifeInColors a întrebat:

Hei! Mai demult ma intelegeam destul de bine cu un baiat si am inceput sa il plac si eram aproape sigura ca si el ma place... dar dintr-o data nu stiu...am vorbit din ce in ce mai rar, iar acum nu mai vorbim aproape deloc. Problema e ca inca il placsad si habar nu am ce sa fac.As vrea sa ne intelegem ca inainte, dar daca nu se poate, cum sa fac sa nu il mai plac? nu imi place sa fiu tot timpul cu capul in nori si sa ma gandesc p unde umbla si ce face.Pls astept pareri; o3 dau fundaxD

2 răspunsuri:
| fetita97 a răspuns:

Pai de ce v-ati distantat? mai bine afla care este cauza cine stie. poate exista persoane.eu cred ca daca nu s-a intamplat nimic(cearta), nu e nimic pierdut poate ve-ti vorbi ca inainte.incearca sa stabilesti iar o legatura.si intreaba-l ce s-a intamplat, daca e suparat pe tine ori.

| dreamgirl_8264 a răspuns:

Pff,stiu cum esad
Ar trebuii sa afli din ce cauza nu va mai vorbiti,poate si-a facut prietena,sau poate prietenii lui i-au spus de tine,sau el nu a vrut sa nu mai vorbeasca cu tine,dar nu a mai avut ocazia de a vorbi.
Sunt mai multe variante, cel mai bine ar fi sa-l intrebi p el, nu pierzi nik...Bafta si sa ne anunti si pe noibig grinhappy