Nu e chiar atat de simplu...deci in primul rand nu tu ar trebui sa fi aceea care are initiativa pentru ca esti fata si lui i se va urca la cap! da-i de inteles doar ca-l mai placi poarta-te frumos, acorda-i atentie si o sa vina singur inapoi bafta :*
Si pana vine inapoi o sa isi puna 1000 de intrebari de genul Oare a prins aluzia, oare ma mai place, oare vrea sa ne impacam, oare s-a prins ca eu vrea sa ne impacam, oare place pe alta etc.
Simplu cand te intalnesti ii spui:
Te am chemat aici pentru ca eu vreau sa ne impacam.Tu vrei sau nu?
E simplu si poate sa raspunda doar cu da sau nu. Fara complicatii, il intrebi direct in fata, fara presupuneri ca vrea ca nu vrea, fara apropuri.
Pai cand te mai intalnesti ii spui in fata nu trebuie sa iti fie rusine mi s-a intamplat si mie ii spui : Vreau sa iti spun ceva important vreau sa ne impacam Tu vrei?
Ii zici ca l-ai chemat sa vb. si va apucati vb si voi despre. ceva si la un momentdat ii zici daca vrea sa va impacati
Ii spui direct, fara apropouri sau iluzii, ii zici in fata '' eu m`am gandit sa ne impacam ..crezi ca am putea luao din nou de la capat?'' ..mare greutate nu e :-P