Eu iti spun sa lupti pana la capat caci da un momendat isi va da seama. Bafta
Daca simti ca ai atata putere, da.
Dar, uneori, nu are sens.
De ce ai investi atatea sperante si ai consuma atat suflet, pentru o cauza pierduta din start?
La tine nu tii deloc?
Daca tu lupti pentru o persoana, in viziunea careia nu valorezi nici cat un scuipat, atunci ai o problema grava
Eu sunt de principiul ca mai bine lupt, decat sa raman cu indoiala "ce-ar fi fost daca...". Mai bine incerc, ca incercarea moarte n-are!
El trebuie sa lupte in caz ca nu stiai.
Problema fetelor din ziua de azi e ca se ofera pe tava.
O iesire in club, doua ture cu masina prin oras, putina Tequila si deja sunt fu... tute.
Buna,
In principiu nu. Adica deloc.
Daca lupti pentru ea, practic o sa fii ceva neapreciat in mainile acelei persoane, pentru ca acea persoana nu a luptat pentru tine.
O sa te foloseasca si o sa te arunce cu prima ocazie.
Nu merita.
Teoretic da, practic nu. Este greu, daca nu imposibil, sa faci pe cineva care nu te place, sa se indragosteasca de tine.
In nici un caz.
Cateodata nu merita sa lupti pentru cineva care te vrea, daca e indiferent nu mai are nici un rost.
Orgoliul nu e ceva rau!
Ce spui tu nu se numeste lupta ci prostie(e ca si cum ai zice :eu lupt pentru peretele asta ca imi place mie culoare)!
A lupta pentru cineva/ceva inseamna sa aveti o relatie si cineva intervine intre voi desi voi va iubiti. A lupta pentru iubirea voastra=cu o comunicare eficienta, intelegere si sustinere reciproca, incredere reciproca=a lupta pentru relatia voastra. In cazul tau, ei bine el nici macar nu stie ca existi din moment ce nu iti acorda atentie.
Mai bine ti-ai indrepta energia si iubirea spre altcineva/altceva.
Pierdere de vreme draguta, pierdere de vreme. Nu ne mai intalnim cu timpul pierdut si nici cu tineretea pierduta. Traieste-ti varsta!