| StetcoAlina568957 a întrebat:

Hei, nici nu stiu cum sa încep, imi e foarte greu. Am o relație de 8 luni in care am stat non stop împreună si am vorbit mereu, maine el trebuie sa plece in Austria si de cand am aflat ca pleacă plang încontinuu, nu stiu ce sa fac. Ma simt asa singura, nu este vorba de înșelat am încredere maxima in el, e vorba despre distanță. Eu am numai 15 ani si el 19, il iubesc enorm de mult. Ultima data cand ne-am văzut am plans atât de mult încât a început sa planga si mi-a zis "imi pare rău ca nu am reușit sa te fac fericita" iarta-mă! O sa vorbim pe camera in fiecare zi, are un program ok dar daca nu o sa ne vedem o sa mai fie la fel, oare o sa se schimbe sentimentele pe parcurs?
El vrea sa imi dea telefonul lui mie ca al meu se strica si ca sa putem vb il ia el pe al meu si eu pe al lui.
Ajutor, nu stiu cum sa ies din starea asta de tristete.
Vreau sfaturi rapude va rog, dau fundă. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| florin8ake a răspuns:

Sunt doar 4 ani diferenta. Cam diferenta perfecta intre un barbat si o femeie. Totul e sa existe sentimente sincere. Ca diferenta nu e mare. Ce ai vrea sa isi caute iubit nascut in aceeasi zi chiar la acelasi minut daca se poate? Timpul le rezolva. O sa se vada in cateva luni daca tine la ea.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o problema, fetita draga, la 15 ani totul este drama, in viziunea tuturor fetitelor.
Ia-o usor, ca nu-l fura nimeni si se va intoarce intr-o zi, daca te iubeste.
Intre timp, poti pune mana serios pe carte si vorbi cu el pe mesanger, sau oricare alta aplicatie.

| HazelEyes77 a răspuns:

O sa fii trista o perioada si o sa i simti lipsa daca va petreceati tot timpul impreuna inainte dar cu incet incet o sa te obisnuiesti. Daca el trebuie sa plece nu poti sa stai in calea lui si sa te vaicaresti tot timpul. Te va invinovati mai tarziu ca l ai impiedicat sa pleci si sa se realizeze si crede ma nu vrei asta. Nu poti fii egoista si sa l tii cu forta langa tine daca il iubesti asa cum afirmi. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile intre voi si daca intensitatea sentimentelor va ramane aceeasi in ciuda distantei. Unele relatii rezista si in conditiile astea altele se destrama din pa.cate

| gheorghe699 a răspuns:

Teribilisme sentimentale ..peste o luna nici numai sti cum il cheama

| Jannah a răspuns:

Nu e capabil sa isi caute o fata de varsta lui...

| StetcoAlina568957 explică (pentru Jannah):

Iubirea nu are vârstă?

| florin8ake a răspuns (pentru Jannah):

Sunt doar 4 ani diferenta. Cam diferenta perfecta intre un barbat si o femeie. Totul e sa existe sentimente sincere. Ca diferenta nu e mare. Ce ai vrea sa isi caute iubit nascut in aceeasi zi chiar la acelasi minut daca se poate? Timpul le rezolva. O sa se vada in cateva luni daca tine la ea.

| Anabela777 a răspuns:

Il vei uita tu, stai fara grija. La 15 ani doar de dragoste n-ai nevoie.

| RpxOnAir a răspuns:

Daca chiar aveti sentimente unul pentru celalalt, o sa va obisnuiti si o sa treaca timpul, nu o sa fie capat de lume si nu se vor schimba sentimentele. Gandeste-te ca e un test pe care trebuie sa-l treci

| EmmaTl a răspuns:

Da, stiu, este greu sa iubesti pe cineva la distanta, si da, se poate trai cu asta. El este la inceput cand punr bazele unui viitor, un viitor din care poti face parte daca ai rabdare si incredere. Gaseste-ti ceva de facut, incearca sa dai tot ce ai sa inveti si sa ajungi si tu langa el dupa ce termini liceul ca sa fiti impreuna. Nu stiu, gandeste-te la viitorul cu el. Scriei ceva ca si cum ar fi langa tine, apoi ii atasezi textul. Sper ca te-am ajutat

| StetcoAlina568957 explică:

Rapide ***