| Elisa2809 a întrebat:

Hei. Nu am avut niciodată o relație înainte și nu știu cum să abordez băieții. Eu sunt tipul ciudat și singuratic, deci cred că ar trebui să găsesc un tip tot ciudat și singur.
Ieri de exemplu, am văzut un tip frumos și nu am făcut nimic pentru a-i atrage atenția pentru că nu voiam să par ciudată.
Și nu știu ce se întâmplă cu mine în ultima vreme; simt că am nevoie de o relație foarte intens... iar acest sentiment se întâmplă din ce in ce mai des... poate din cauza vârstei? (Am 20 de ani) Știu că ar trebui să aștept „menitul" pentru mine, dar nu am nicio dovadă că există așa ceva sau că merită să aștept.
Ce ai face dacă ai fi eu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As astepta menitul. Daca te arunci in relatii superficiale, doar inoti in depravare si te afunzi in eșecuri.
Dai de unul care te foloseste si-ti face tai-tai, apoi pa-pa incredere, bun venit depresie, anxietate.

Crezi ca te va ajuta cu ceva o relatie neverosimila? Tot singura vei fi, relatia trebuie sa existe intre suflete, nu social.
Ar fi pacat sa pierzi degeaba ce ai pastrat atat. Sunt convins ca vei regreta. Tu sa fii convinsa ca menitul există.

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, trebuie să găsești un tip singur, dar preferabil să NU fie „ciudat".
Cu siguranță există cel puțin unul, îți urez baftă în a-l găsi!

| Sofer a răspuns:

Daca esti fata... te abordeaza baieti singuri, nu tu pe ei.

| CleanHeart a răspuns:

Ce sa fac, imi traiesc viata pana apare printu
si eu am tot 20 de ani si n.am o relatie dar diferenta dintre mine si tine este ca mie nu imi pasa, cand apare, apare.
sa iti dau si sfatul, nu te plange pe TPU si iesi afara din casa si cunoaste lumea, si inainte de toate ai grija ca nu toti baietii is sinceri, sa nu accepti niciodata un superficial de dragul de a nu fi singura, plus ca nu tin mult relatiile alea si ajungi sa suferi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iesim si sa ne cunoatem daca esti din Bucuresti. si eu sunt singur si ciudatel laughing

| Elisa2809 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt din București sorry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e imi pare ca te grabesti prea tare.
Ai nevoie intens de o relatie?
Dar de ce era nevoie de funda in timp asa scurt?
Sunt multe lucruri de lamurit in situatia ta
Ai auzit de prietenie duhovniceasca?
Spui ca esti ciudata, dar eu vad in asta mai degraba un complex de inferioritate.
Pana te mariti conteaza daca esti o fata frumoasa, atragatoare, interesanta.
Dupa ce te-ai maritat e important sa faci copii si sa nu te desparti niciodata de sot sau sa-l inseli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in locul tau as incerca sa ma inteleg pe mine insumi.
Si profesoara mea de franceza mi-a scris:
"A fi ciudat nu e neaparat un defect.
Poate fi o calitate."

| Alexandrionelu a răspuns:

Oricât de tare te-ar mânca bâzdâcul, nu îți desface cracii în fața primului băiat dispus sa te frece. 100% vei regreta mai târziu!

| 94Lucifer94 a răspuns:

Dacă aș fi in locul tău nu m-aș arunca înaintea unei persoane mai ales intr-o relație, dacă nu cunosc foarte bine acea personă. Multe persoane iși dar arama pe față abia mai tarziu, când au obținut ce au vrut de la cealală persoană, sau pur și simplu își vor pierde interesul. E greu să iți găsești dragostea adevărată și stiu că e grea așteptarea. Eu am 25 de ani și nu pot zice că am avut vreo relație serioasă. Dar totuși stiu că intr-o bună zi voi găsi acea persoană care imi va fi atât de dragă incât imi voi petrece tot restul vieții alături de ea. In dragoste nu poți să te grăbești. Vrei să ai inima rănită? Eu de multe ori am ajuns să regret că am iubit abia când am ajuns să sufăr din cauza dragostei, pentru că nimic nu ține la nesfârșit și nici promisiunile făcute nu sunt întotdeauna respectate. Oamenii din ziua de azi au tendința să fie superficiali, iar dragostea nu mai e un jurământ ci mai mult ceva de plictiseală/plăcere sau de a evita singurătatea. Insă dragostea adevărată se lasă așteptată, iar intr-o bună zi vine și momentul acela când vei găsi persoana pe care ți-ai dorit-o mereu.

| MihaiMih2000 a răspuns:

Toate la timpul lor, eu am 19 ani si am trecut pintr-o relatie destul de naspa ce m-a facut sa ma gandesc de doua ori inainte sa ma indragostesc de o fata.
Lasa si tu un reply daca esti din Clujhee hee