| anoooonimm77 a întrebat:

Hei nu mi-a venit încă menstruatia ma dor sânii mai ales straturile la atingere ma doare așa puțin sub burtă au trecut 5 săptămâni de la contact e posibil sa fiu gravidă

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic. Ti-am zis, personal nu cred ca este vorba de o sarcina dar trebuie vazut care este problema pentru ca este destul de posibil sa nu iti mai apara deloc menstruatia.

Poti ajunge la medic?

| anoooonimm77 explică (pentru Robert2526):

Nu pot asta e ideea dar chestie e ca nu îl am nici regulat

| Robert2526 a răspuns (pentru anoooonimm77):

E nevoie de o ecografie transvaginala, asta doar la medic o poti face. Repet, nu cred ca esti insarcinata dar este nevoie sa faci o ecografie... este o treaba foarte serioasa si trebuie sa mergi la medic. De ce nu poti? Daca ai peste 16 ani, poti merge singura

Și am așa in secretia vaginala cateva firicele de sange. acum câteva sapt mi au apărut dupa au dispărut sapt asta iar au apărut

| Robert2526 a răspuns (pentru anoooonimm77):

Firicelele de sange pot proveni de la niste chisturi. de asta zic ca e important sa faci o ecografie pentru ca nu isi poate da nimeni seama ce ai fara asta.

Din cauza asta ar putea întârzia menstruatia sau sa nu mai vina?

| anoooonimm77 explică (pentru anoooonimm77):

La ginecolog nu am cum am 16 ani.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Chiar nu te-ai plictist sa pui de 31 de ori aceeasi intrebare, in loc sa mergi la medic?

| Emilian65 a răspuns:

Fa, un test de sarcina ca să vezi dacă esti sau nu gravida.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iar tu cu aceleasi intrebari https://www.tpu.ro/utilizator/accigz/intrebari/
Pe la medic n-ai ajuns, asa-i?
Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cati ani ai de nu poti ajunge la medic?

| anoooonimm77 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Fac 17 ani

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru anoooonimm77):

Hotaraste-te cati ani ai: 17 sau 16?

In orice caz, poti merge la medicul ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Minorii își pot exprima consimțământul în absența părinților sau a reprezentantului legal în situațiile medicale legate de diagnosticul și/sau tratamentul problemelor sexuale și reproductive, la solicitarea expresă a minorului în vârstă de peste 16 ani.
LEGE nr. 95 din 14 aprilie 2006

| anoooonimm77 explică:

Sfarcurile *