| deliacg a întrebat:

Hei! Nu stiu ce sa fac in legatura cu un baiat.
Suntem in aceeasi clasa(a8a) si adevarul e ca nu stiu ce simt, nu stiu daca sunt indragostita si nu stiu ce sa fac.Totul e foarte ciudat..Am inceput sa vorbim in fiecare zi cam de 2 saptamani.Intre timp mi am dat seama ca ma place si vineri seara mi a spus si el.M a intrebat daca si eu simt la fel si i am spus ca nu stiu.Am fost sincera in tot ce i am spus in legatura cu faptul ca simularile se apropie,ca avem examen in vara, iar mama ma streseaza in fiecare zi cu toate astea.In al doilea rand nu am avea cum sa fim impreuna pentru ca nu imi mai ramane timp nici macar pentru mine.N am avut o relatie pana acum si nu stiu daca a fost la fel de sincer sau daca a dus vrajeala la extrem.El e genul care face caterinca, e inteligent dar se prosteste si are de suferit mereu la scoala.Cateodata e super dragut si apoi e un nesimtit...asta in general.acum 2 zile o prietena a vorbit cu el si i a spus si ei ca ma place si are de gand sa ma intrebe in weekend daca vreau sa avem o relatie.Simt ca e persoana dar nu si momentul.Dar stiu sigur si ca nu m ar afecta daca nu ar fi ceva intre noi.Ma gandeam ca poate dupa examen cand o "sa se aseze" lucrurile cu privire la liceu sa mi fac un prieten.Intrebarea mea este:Cum sa i spun ca nu vreau o relatie acum? De obicei sunt directa si sincera,nu vreau sa l supar, vreau sa ramanem prieteni happy.....Multumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa fii si in acest caz la fel de directa si sa-i explici intr-un mod civilizat ca momentan invatatul/scoala este peprimul plan, fiind cea mai importanta activitate si consideri ca o eventuala relatie ti-ar afecta procesul de invatare.

6 răspunsuri:
| dianainsta01 a răspuns:

E destul de complicat, pentru ca pana la vara e foarte posibil ca sentimentele lui fata de tine sa dispara...sincera sa fiu, sfatul meu, din experienta mea,(nu trebuie sa il iei in considerare doar daca vrei), e sa te risti sa incerci. poate o sa il placi mai mult pe parcurs si lucrurile se vor desfasura dragut. mai bine regreti ca nu a mers decat sa regreti ca nu stii dca ar fi mers. plus ca nu poti amana la nesfarsit, fiind in aceeasi clasa.

| Deaad a răspuns:

Hahahaha.
Ai simulare si examen!
Hahaha.

| DarkCrina a răspuns:

Un sfat. Relatiile nu vin cand vrei tu si nici persoana aia potrivita de care zici. Ai o sansa, profita sau nu. Il placi sau nu? Nu exista nu stiu. Stii. Profita de ce ai si nu astepta ca pica vreun print pe cal alb. Si el poate sa fie print daca il lasi. Oricum o sa dai de multe broaste. Asa ca daca il placi nu mai astepta. Un reful ar putea sa il descurajeze definitiv si printul tau nu o sa te astepte.

| grab a răspuns:

E frumos sa incerci sa ai o relatie. mai nasol e daca va despartiti in preajma examenelor ca nu mai poti sa te gandesti la examene. mai bine te faci ca ploua pana intri la liceu ca ai timp acolo de iubire.
bafta la examene!

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i ca vrei o relatie cu el dupa ce promovati testele nationale si veti fi admisi la liceele pe care le doriti.

| EaSports a răspuns:

Nu trebuie mare lectie ca sa-i spui, si spune-i ca iti place de el de mult timp, dar acum nu vrei nimic fiindca esti coordonata de mama. Ilus la asta iti este frica pentru ca este prima dragoste si ca ai vrea sa fii cu el, dar dupa examene. Desigur lui i se vor trezi ganduri ca de ce anume de atunci, el va crede ca tu inca ai pe cineva si nu te-ai clarificat pe deplin, dar va intelege. Pupa-l odata pe obraz si spune-i sa astepte pana atunci si totul va fi asa cum vrea el.