| Eelly a întrebat:

Hei. nu stiu ce sa fac si cum. am fost cu un tip o luna si am inceput sa-l iubesc mult si tin la el enorm.ne-am despartit odata si dupa ce ne-am impacat totul era mai diferit si rece.acum ne-am despartit iar. el e cu alta si eu cu altu dar tot pe el iubesc. si noi inca vorbim. si mi se pare ciudat ca daca ma iubea atat de mult cu zicea nu se combina cu alta, dar eu m-am combinat cu altu pentru a uita de el, dar nu pot. acum nu stiu ce sa fac sa vorbesc cu el in continuare sau sa nu? sa ma despart de celalalt baiat sau sa incerc sa ma intregostesc de el si sa il uit pe fostul?

3 răspunsuri:
| ellenandreea a răspuns:

O relatie de o luna de zile poate in viziunea voastra e mult, dar nu este. E imposibil sa iubesti pe cineva intr-o perioada asa scurta de timp.
Iubirea inseamna mai mult decat tinut de mana, sarutat si plimbat prin parc. Inseamna sacrificiu, compromis, intelegere, incurajare.

Nu stiu cati ani ai dar sfatul meu este sa nu va mai "combinati" asa de ochii lumii. Incercati sa fiti mai selectivi, mai ales fetele.

Totul in intrebarea ta suna ca o joaca : "ce sa fac? sa ma reindragostesc de fostul? sa ma despart de actualu?".Pai ce faci? Ti-am spus ca nu se numeste iubire. Nu asa procedeaza doi oameni care se iubesc.

| CosminC86 a răspuns:

Cat de mult detest verbul "a combina". Ce ati combinat? Saliva? Celulele sexuale? Salariile? Dragostea adevarata este atunci cand sentimentul este reciproc. Daca deja v-ati schimbat ca pe sosete, e clar. Cati ani ai?

| Alice0110 a răspuns:

Nu e Iubire e doar atractie, Iubirea necesita timp! Daca a ales alta si tu altul, mergi inainte, cauta pe cineva serios!