| SoreLove a întrebat:

Hei... Nu stiu ce sa fac! Tin foarte mult la un baiat...dar sentimentul nu e reciproc..sau cel putin asa cred. El stie ca imi place de el, am fost impreuna,dar el e foarte orgolios. Ne-am distantat o perioada,apoi am inceput iar sa vorbim; ne-am sarutat de curand la o petrcere dar nu suntem impr. Am incercat sa am o relatie si cu alti baieti, dar nu m-a lasat si s-a bagat de fiecare daata.Acum nu prea mai vorbim.Nu stiu ce sa zic. Credeti ca daca m-as distanta de el, el ar incepe sa ma caute, sau nu vom mai vorbi deloc? nu vreau sa nu mai vorbim.un sfat :3

Răspuns Câştigător
| gabriela000 a răspuns:

Pai daca nu vrei sa nu mai vorbiti, incearca sa il faci gelos dai de inteles ca te pierde dar nu te implica intr-o alta relatie doar filtreaza cu alti din grupul vostru de prieteni, incearca sa fi indiferenta fata de el nu ii raspunde daca te cauta numai atunci cand insista, si atunci destul de distant, dupa un timp ori o sa vn a tine dandu-si seama ca te place ori in toata aceasta perioada il vei uita succes

4 răspunsuri:
| EditionSex a răspuns:

Trebuie sa astepti momentul potrivit ce naiba el e baiatul.Nu ia de ce sa fi tu aia carel cauta.Si nu ma refer sa nu mai vorbesti cu el ma refer sai lasi un sentiment de gol cand treci pe langa el adica doar sallut sau chesti de genu.Si daca o sa ajungi intr-o zi sa vorbesti cu el serios intreaba-l macar daca te mai place sau de ce nu te lasa sa fi fericita

| neutrino a răspuns:

Nimeni nu te obliga sa continui aceasta relatie care, sinceri sa fim, nu merge. Asadar, cauta-ti alt baiar care stie sa se bucure si sa-ti respecte prietenia ta.

| ram29 a răspuns:

Nu este ultimul baiat dupa planeta.stiu ca iti este greu, dar cu orgoliul lui nu faci nimic.mai mult rau decat bine.mai bine ti-ai indrepta atentia catre altcineva care sa nu te faca sa suferi si sa te trateze cu indiferenta

| BSwwatch a răspuns:

Mai pe scurt este egoist, nu-i acorda atentie deloc si cauta ce-a ce-ti doresti!