| SyMoNyKa_7276 a întrebat:

Hei nu stiu ce sa ma mai fac.Ieriam fost cu o prietena in parc, ne-am pus pe o banca si am vazut o gasca de fete cu baieti si era si un baiat acolo. Cand l-am vazut a fost pentru mine dragoste la prima vedere. El a venit cu niste baieti si el s-a pus langa mine si a facut cunostinta cu mine si m-a intrebat mai multe lucruri, in concluzie a flirtat ca m-a intrebat daca am prieten etc.Cand sa plec mi-a cerut id si mi l-a dat si el pe a lui. Dar eu l-am uitat.Nam putut sa dorm noaptea din cauza lui numa la el imi era gandu.Azi am fost iar in parc si o venit si el si prietena me acea mai buna s-a dus la el si i-a spus daca mai imi da id odata mi la dat si i-a spus ca eu n-am prieten si el a spus ca a glumit cu mine ieri, ca are prietena.Cand am auzit i-am zis la prietena mea sa plecam si asteptam tramvaiu si o venit dupa mine si a sta cu noi in statie si imi zambea am incercat sa tin capu sus sa nu ma dezamagesc.

Dar problema e ca eu m-am indragosti de baitu asta si imi place mult, cand l-am vazut am crezut ca e un inger picat din cer. Vreau sfraturi serioase.Va rog din toata inima.

Răspuns Câştigător
| AnGeL a răspuns:

Probabil ca si el te place dar nu face decat sa te amageasca incearca sa te mai duci prin acel parc sa va mai intalniti sa deveniti buni prieteni si poate ca va veni si o vreme in care oto v-a spune: te iubesc bafta in continuare

7 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Sa lasam toata vorbaria la o parte! Sa iti spun mai direct!
Daca nu te amagesti tu cu ganduri gen "e persoana perfecta","imi imaginez cum ar fi sa fiu cu el", "sa ies la un suc", "sa fim impreuna si sa ne iubim" iti vei da seama cat de curand ca de fapt e doar o atractie fizica foarte mare! Iubire nu se poate spune.nici macar nu cunosti caracterul sau...

| TitiDrLove a răspuns:

Sa lasam toata vorbaria la o parte! Sa iti spun mai direct!
Daca nu te amagesti tu cu ganduri gen "e persoana perfecta","imi imaginez cum ar fi sa fiu cu el", "sa ies la un suc", "sa fim impreuna si sa ne iubim" iti vei da seama cat de curand ca de fapt e doar o atractie fizica foarte mare! Iubire nu se poate spune.nici macar nu cunosti caracterul sau... acum stiu ca nu imi dai dreptate...dar daca mai stai 1-2 luni si citesti iar raspunsul meu ai sa spui ca am avut dreptate! happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Se pare ca tu il placi mult mai tare decat te place el, asta nu e semn bun. Cauta sa pari un pic mai detasata si lasa-l sa isi dea silinta ca sa se apropie de tine, altfel nu merita.

| Азбука a răspuns:

Ai tot povestit, ca ai uitat sa si respiri.

| TheSearcher a răspuns:

Totul are un inceput. happy daca zici ca si u i'ai dat id-ul tau. astepti sa vezi daca te'a adaugat in lista. si mai discuti cu el sa vezi daca chiar a glumit cu tine ^^. poate ca este un tip serios si are prietena, o iubeste iar tu de asemenea ii esti simpatica dar nu vrea sa isi insele prietena ^^. oricum sunt si baieti draguti fara prietene ^^, nu suferi din cauza unui baiat doar pentru ca iti zambeste. ii zambesti si u. discutati chiar dar va vedeti de viata si te prietenul/prietena voastra. =)

Răspuns utilizator avertizat
| SyMoNyKa_7276 explică:

Scuze pentru greselile gramaticale dar nu stiu ce sa ma mai fac si am scris pe indelete si repede va rog sa ma scuzati