Trista? pentru ca ti-a placut, acolo in interiorul tau stii ca-l placi. Din asta se ramifica multe simturi. E din germania zici? Ciudat, pacat. Ma, multi avem vise cu d-astia din afara, pe care-i admiram\placem, poate o sa va intalniti cel mai putin probabil peste cativa ani Dar acum cand ti-a intrat in cap, greu il scoti, ma dar nu-l cunosti, ce dracu te gandesti la el? Te-a atras fizic. gasesteti unul din tara daca poti
Nu cred ca esti indragostita.adica.el e acolo tu aici! gandeste putin logic.adevarat ca acum e varsta primei iubiri. dar la tine chuar nu e cazul. e doar un sentiment placut pentru ca probabil e prima data cand simti asta fata de un baiat care iti spune ca esti " cute". gandeste'te ca nu merita sa fii mereu fara chef si trista pentru un baiat pe care nici nu il cunosti.
Nu as crede ca te-ai indragostit doara asa... uitandu-te la el la web. Si eu am 14 ani si vorbesc pe facebook cu un tip de 17 ani din Portugalia. Imi trimite mesaje cu poezii de dragoste. Si pe mine ma atrage un pic dar gandeste-te ca nu are cum sa existe ceva intre voi la o asemenea distanta.
Sa nu-ti vina ceva prin cap. Poate pleci in Germania :p.
linarkfts întreabă: