anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei...nu stiu cum sa zic, aseara eram cu o prietena la mine si ne plictiseam si am intrat pe un chat si am dat peste 2 tipi si vorbeam la micro cu ei si ne vedeam la web si de cand l-am vazut numai la el ma gandesc, am un sentiment nasol, niciodata nu m-am mai simtit asa, adica gen imi vine sa plang mai din orice si n-am chef de nimic, el sta in Germania, soo, e german nu e roman, vorbim pe facebook, i-am zis ceva de genu ca e cute si mi-a zis ca si eu la fel laughing si mai multe, nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu asa, vreau "sa-l" uit nu stiu, stiu ca il cunosc doar de aseara, dar de atunci stau in continuu pe facebook sa vad cand intra sa vb cu el si NU STIU CE SA FAC, va rog sa ma ajutati, va multumesc mult, dau si funda raspunsului care ma ajuta sa ma simt mai bine, bye, si o seara placuta, macar voi sa aveti, btw are 15 ani si eu 14...am inteles ca pe la 14 asa 15 incepi sa te indragostesti acum nu zic ca m-am indragostit, dar ma simt super trista, fara chef si imi vine sa plang.

Răspuns Câştigător
| victoR1k_1606 a răspuns:

Trista? pentru ca ti-a placut, acolo in interiorul tau stii ca-l placi. Din asta se ramifica multe simturi. E din germania zici? Ciudat, pacat. Ma, multi avem vise cu d-astia din afara, pe care-i admiram\placem, poate o sa va intalniti cel mai putin probabil peste cativa ani thinking Dar acum cand ti-a intrat in cap, greu il scoti, ma dar nu-l cunosti, ce dracu te gandesti la el? Te-a atras fizic. gasesteti unul din tara daca poti laughing

4 răspunsuri:
| simona_1560 a răspuns:

Nu cred ca esti indragostita.adica.el e acolo tu aici! gandeste putin logic.adevarat ca acum e varsta primei iubiri. dar la tine chuar nu e cazul. e doar un sentiment placut pentru ca probabil e prima data cand simti asta fata de un baiat care iti spune ca esti " cute". gandeste'te ca nu merita sa fii mereu fara chef si trista pentru un baiat pe care nici nu il cunosti.

Răspuns utilizator avertizat
| Debb a răspuns:

Nu as crede ca te-ai indragostit doara asa... uitandu-te la el la web. Si eu am 14 ani si vorbesc pe facebook cu un tip de 17 ani din Portugalia. Imi trimite mesaje cu poezii de dragoste. Si pe mine ma atrage un pic dar gandeste-te ca nu are cum sa existe ceva intre voi la o asemenea distanta.
Sa nu-ti vina ceva prin cap. Poate pleci in Germania :p.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu iti zic sigur ca te`ai indregostit pentru ca e varsta de adolescenta.si u ar trebui sa fii vesela nu trista.parerea mea:*