| IsiR a întrebat:

HEI! o prietena are un iubit de 19 ani ( ea are 16 ) si ea nu vrea sa faca dragoste inca asa ca ( pentru a nu se desparti) i-a zis lui ca poate sa o faca cu alte fete ( o data la 2 weeks ) cat timp numai pe ea o iubeste si chestii d'astea. intrebarea este : Vi se pare normal? dc da dc nu! Funda!

16 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Tampenie! Baiatul acesta n-o respecta, intelege, si clar n-o iubeste.
Daca tine la aceasta fata, s-ar fi gandit la ce implica o relatie cu ea, printre altele si hotararea de a astepta ca ea sa doreasca si sa se simta ok, in largul ei, in legatura cu sexul. In schimb, nu este in stare sa isi asume responsabilitatea aceasta si se pare ca nu doreste sa faca vreun efort sa si-o tina-n pantaloni.
Prietena ta s-a simtit presata si pentru ca tine la acest baiat s-a lasat foarte usor, insa nu s-a gandit cum se va descurca ea cu decizia aceasta. Nu consider ca il castiga cu aceasta decizie, ba din contra, il pierde mai sigur. Nu sunt in stare sa comunice indeajuns, sa isi spuna fiecare dorintele, temerile si sa ajunga la o cale de mijloc. Fata s-a lasat calcata-n picioare.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Dar putea sa se duca si fara sa-i zica...Nu e normal dar daca ea nu da totul intr-o relatie, nu prea vad sensul intreg al unei relatii.

| MMadalina a răspuns:

Nu vad care e problema ta. Daca ei se inteleg, e treaba lor ce fac. Mi se pare anormal ca tu sau altcineva sa-si dea cu parerea despre relatia lor.

| Luori a răspuns (pentru MMadalina):

Se pare ca ei se inteleg atata timp cat nu vorbesc deschis si sincer, cat nu isi asculta dorintele, parerile si ceea ce tine de sentimentele si starile in legatura cu unele subiecte, cum ar fi aici sexul.
Si eu, la randul meu, ca multi oameni, cand vad un lucru doresc, poate involuntar chiar, sa-mi fac o parere. Asta nu e o problema, asta este normal, se intampla deseori sa nu iti dai seama ca ai gandit o situatie si ai ajuns la o concluzie. Problema este cand te bagi unde nu e loc de nasul tau, insa nu consider ca este cazul aici.

| Rockart a răspuns:

Sincer, n-am auzit porcărie mai mare ca asta. Ce relaţie e asta, frate? Cred că băiatu' s-a distrat pe cinste când a auzit una ca asta.
În primul rând, e clar că nu ţine la ea din moment ce a spus că se desparte de ea dacă nu o face, iar pe ea clar nu o duce capu' din moment ce i-a permis aşa ceva numai ca să-l ţină lângă el când e clar că nu dă doi bani pe ea.
În al doilea rând, cum să o facă cu altele dacă pe ea o iubeşte? Dacă o iubeşte o aşteaptă şi 5 ani, dacă atunci este ea pregătită.

Nu, nu mi se pare normal.
Fata este imatură şi cred că ar trebui s-o mai lase mai moale, mai ales cu băieţii mai mari ca ea, căci pică de proastă.

| DorelSudoru a răspuns:

Partea amuzanta e ca i-a zis odata la 2 saptamani laughing
Oameni tampiti

| DeeaMarry a răspuns:

Nu, nu este deloc normal.
Odata ce o inseala cu altele, e clar ca nu o iubeste! Daca ar iubi-o nu ar putea sa o insele.

| Criiistinutsa a răspuns:

Logic ca nu mi se pare normal. Si eu am o "prietena" care are iubit el 19 ea 15 si nu fac dragoste. Daca el o iubeste, o asteapta. Cum sa se duca la altele o data la 2 saptamani? straight face
Asta nu e iubire sigur.happy

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Odata la 2 saptamani laughingrolling on the floor

| alyzee a răspuns:

Nu este normal asa ceva! Daca chiar o iubeste pe prietena ta in primul rand ar trebui sa astepte pana cand aceasta ar fi pregatita sa faca pasul acesta ci nu sa o forteze, lucru pe care l-am dedus din faptul ca ea a venit cu idiotenia asta de idee probabil ca sa scape de presiunile lui. Intreab-o pe prietena ta daca chiar crede ca o mai iubeste dupa ce se culca cu alta. Eu una in locul ei i-as fi sugerat mai bine sa se masturbeze mai des.

| AikkoxD a răspuns:

Hăi să mor. Aşa ceva mă jur că n-am mai văzut în toţi ăştia şăptişpă ani ai mei.Normal că nu e normal. Ce, îi cade pwţa lu' ăla dacă mai aşteaptă 1 an?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce parere buna are despre el...chiar crede ca e in stare sa gaseasca cate una la fiecare 2 saptamani.

| papusica987 a răspuns:

Cum sa fie normal. daca o iubeste o poate astepta. cand iubesti nu ai cum sa o faci cu altele....probabil sunt de putin timp impreuna sau nu stiu ce sa cred, oricum nu e normal si nici frumos.

| anna19g a răspuns:

Am 19 ani dar e prima oara cand aud asa ceva. Nu e normal! Daca el o iubeste o ashteapta si ani daca e nevoie. Prietenul unei prietene de ale mele a astepat-o 2 ani si nu a insistat pana ea nu a fost pregatita. A iubit-o cu adevarat incat a astepat-o si nu a inselat-o niciodata happy

| Cheroll a răspuns:

Sincera sa fiu asta nu e dragoste daca o uibeste o asteapta. Eu una cred ca el nu o iubeste deloc, el crede ca sunt in preuna mai mult pentru a face dragoste. O relatie nu se bazeaza pe asa ceva ea ar trebui sai spuna de lucrul asta. Daca ea i-a dat permisiunea de a face asa ceva inseamna ca ei ii este frica ca il pierde si ca nu mai gaseste pe altul. nu s-a oprit lumea la un singur baiata delai dracu poate sa gaseasca pe altul pote mai bun ca asta si sa-i faca in ciuda lui. Mai pe scurt asta nu e normal. lui daca ise pune pata poate sa se desparta de prietena ta si sa se duca la aia cu care face dragoste ca doar aiai ii ofera mai multe. Plzzzzzzz funda te rog love struck love struck love struck