Eu cred ca la ce gandire ai ar fi mai bine sa iti faci temele pentru maine la scoala mai pune mana pe o carte de dragoste sau ceva de genu si lasa chestile astea probabil acel filmulet pe care l-ai vazut era de pe RedTube
Nu este nevoie, deja l-ai manipulat suficient, iar el acum nu stie ce sa faca mai departe.
Friendshow
Daca nu le-ai inteles inseamna ca nu esti pregatita. De asta nu ti le da chiar pe litere, cine are cap le intelege si le va folosi in scopuri bune cine nu...
1. Nu poţi "manipula" pe cineva să te placă. Credcă ai văzut prea multe filme . Cunosc câteva persoane care fac "vrăji" ca X, Y, Z, să le placă[penibil]
Dacă vrei ca cineva să te placă fă-te plăcută, dar nu exagera
2. Şi eu sunt în aceeaşi situaţie : ne tachinăm mai mereu, mă ia în braţe, stăm unul aproape de celălalt, ne privim intens[mai ales în ore] etc... Mulţi spun că mă plac, deşii eu nu prea "cred" asta.
Deci 50% şanse să te placă, 50% să nu te placă . Dacă vrei să "aflii" dacă te place sau doar e aşa la "vrăjeală" aceste tachinări întreabă-l, sau pune pe cineva să-l întrebe şi aşa vei afla :3
RRSecularHumanist întreabă: