anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei puppy dog eyes
Dacă un băiat te muşcă de obraz, te place? straight face
Fundoi!

Răspuns Câştigător
| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Nu stiu foarte probabil, dar cred ca da. Si pe mine ma muscase un baiat mai mare ca minebatting eyelashes., am ajuns sa ma intalnesc cu el. sa stam pe afara.dar fara sa fim impreuna.Nici acum nu stiu daca ma placelaughingblushing.dar asta e.am suferit dupa el,acum nu prea ma mai intereseaza de el:pe.
Lasa timpul sa treaca,vreo` saptamana,sa vezi daca te ia in brate sau ceva de genu`.si daca va face asta,inseamna ca te place, si atunci vei intelege si tuu, in sfarsitbatting eyelashes raspunsul la intrebare.
Succes cu baiatuuusmug!

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Ahh si inca cumlove struck

| T4ny4 a răspuns:

laughing E probabil! Daca te-a muscat numai pe tine, da laughing

| SexGirl1921 a răspuns:

Ori e beat ori e foarte prost. vrea sa te impresioneze sau nu stiu.cel mai bine l-ai indeparta usor. apoi brutal ca sa inteleaga ca nu esti proasta

| raluca01 a răspuns:

Baiatul de care imi place m-a muscat de obraz si m-a luat in brate,si am incceput sa iesim:dsi acum suntem impreuna. Deci da, eu cred ca te place, acum depinde si de persoana:*

| -=AleCS=- a răspuns:

Eu cred ca de fapt e infometat

| geologul a răspuns:

Aveam un coleg care ai placea sa te muste, nu inseamna ca neaparat daca te a muscat de obraz ai place de tine

| Madu_5369 a răspuns:

Nu iti face iluziistraight face poate a vrut sa-ti vada reactia sa vada daca`l placi data viitoare nu-l lasa sa vada ca tu ai demnitate sa vezi cum reactioneaza

| Peentusk a răspuns:

Nu stiu.nu am muscat pe nimeni si mi se pare un gest oribil.ma rog. daca a facut asta inseamna ca ori te place, ori era beat big grin
in fine, daca te mai musca inca o data inseamna ca i-a placut si prima data, deci te place big grin,
daca nu, soarta...era beat laughing