anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei oameni frumosi si buni! cum poti seduce un baiat printr-o simpla fraza sau atingere? gen : pe fete le poti seduce daca le strangi de abdomen ori coapsa sau le faci complimente gen 'esti o frumusete rara' sau 'vreau sa facem dragoste'/'mi-e dor de vocea ta'.Si va rog tare mult sa nu-mi dati un raspuns de genul ' nu poti seduce un baiat printr-o simpla atingere sau fraza' vreau direct si la subiect,doar din partea baietilor, cel mai bun primeste funda!

21 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cei mai multi dintre noi suntem innebuniti dupa sani, sau fund, sau amandoua. Deci, daca cauti un "castig usor si rapid" (si de cele mai multe ori trecator), il "convingi" aratandu-i una, alta, apoi vine el dupa tine ca un catelus, sa vada mai mult.
Atingerea functioneaza de asemenea. Sa simta in trecere o tata pe spate, ca toata noaptea o sa se rasuceasca in pat cu gandul la "ce-a fost asta".

| neutrino a răspuns:

Iata ca nu stiam cum se seduce o fata asa usor, dar raman la convingerea ca in acest caz fata este intr-adevar usoara, ceea ce nu-mi doresc. O astfel de fata, poate seduce un astfel de baiat, atingandu-l (dar usor) acolo unde este interesata.

| cristimihailov a răspuns:

Te uiti la Suleyman.
Acolo exista chestii din astea.

| cristimihailov a răspuns:

Nu ca s-ar si aplica.

| Alcyon a răspuns:

Daca arati ca fata din poza de la avatar, nu cred ca-ti va fi prea greu sa seduci pe cineva.

| boylivgume a răspuns (pentru Alcyon):

Iti pot da o poza cu mine..sa-mi dai verdictul? smug laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine ma plac multe fete, dar eu plac 2, 3. Ele vor sa stea cu mine dar eu nu.O singura fata m-a convins, stii cum? Mi-a dat un sarut de n-am sa-l uit toata viata! unu frantuzesc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te duci la el si, in timp ce iti ridici fusta, ii spui: "Am mostenit o avere!". Oricat de fad va fi respectivul va intelege imediat ca esti o fata deosebita care merita o sansa. Daca si asa dai gres, probabil e dosniac.

| Fernando9Torres a răspuns:

Hmmm asta cu felete nu le stiam, dar esti sigura? ca nu vreau sa ma faca raton cu norma intreaga.In legatura cu baieti, un sarut cred ca ar fi cel mai potrivit!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Nu prea stiu exact, dar uite o idee si ar trebui sa fi intrazneata... saruta-l odata sincer eu vad chestia asta ceva care te poate face, ca baiat, sa te " indragostesti " vorba vine, adica daca il saruti bine eu zic ca il seduci chiar bine... si ca fraze nu stiu exact, dar gandeste-te la ideea cu sarutul, dar sa fie un lung si dulce si o sa-l inmoi repede zic eu daca faci treburile cum trebuie laughing Bafta!

| boylivgume a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Ideea e ca pe mine m-a sarutat un baiat si nu mi-a placut, a fost atat de dezgustator incat si acum mai am cosmaruri! de ce?

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru boylivgume):

Sarutu`, sper ca nu-l confunzi cu pupicu nestiind cati ani ai, si ca raspuns sarutu` nu e un simplu pupic pe obraz dat de ziua ta, ala se face cand ai sentimente, cand vei avea sentimente pentru un baiat si va veti saruta dupa o perioada dupa ce o sa va cunoasteti si-o sa fiti impreuna poate si sa greseasca si tot o sa-ti placa, depinde de situatie baiat si chestii dar daca il iubesti e cam greu sa-ti displaca happy crede-ma... na eu zic ca mai bine ar fi sa te saruti cu baiatu` de care iti place si sarutu` nu prea se face doar de-o persoana deci poate si d`aia te-a displacut... nu stiu ce sa zic o sa vezi si tu dar ce-am zis eu, cred ca e cam adevarat happy A da si daca te-a sarutat vreun fraier si m-ai mult, scuze expresia, te-a lins normal ca nu ti-a placut.

| boylivgume a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Mirosea a parfum ieftin de la avon + ca nu il placem, deci da laughing

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru boylivgume):

Deci daca ai vreun baiat pe care vrei sa-l seduci... si iti place sa fi directa dupa 2 iesiri, fa cum am zis cu sarutu` dar ar fi bine sa stii... nu sa faci pentru prima data, pentru prima data te poti saruta cu iubitu` nu cu cineva pe care vrei sa-l faci iubit happy Bafta nu uita incet si dulce laughing rolling on the floor!

| VisionsofaGod a răspuns:

Pai depinde de baiat. Sa iti spun eu cum as vrea sa fiu sedus. Te-ai uita in ochii mei si ai zamba in timp ce ai vorbi cu mine. Ai putea bate apropouri sexuale sau chiar mai bine daca mi le-ai sopti. Ai putea sa imi iei mana pe stomacul tau cu nu stiu ce scuza. Iar la final imi soptesti in ureche foarte lent: "Nu o sa am sex cu tine" dupa care zambesti si imi spui ca trebuie sa pleci acasa sau altundeva. Sincer sa fiu asta m-ar scoate din minti lulz.

| Reea6 a răspuns:

Sarutal pe gat, pe lobul urechii si tada ..si apropo mi se pare trist ca o fata se poate seduce prin strans de coapse sau frumusete rara....astea nu prea merg la toate unele raman dezgustate...

| boylivgume a răspuns (pentru Reea6):

Depinde cine e 'seducatorul' si experienta acestuia laughing

| Reea6 a răspuns (pentru boylivgume):

Nu ma refeream ca o fata care are mai multe pretenti de la un baiat nu prea se seduce asa usor decat o usuratica cum a mai precizat cineva mai sus ..si ma intristeaza ca unele fete pot fi atat de ..prostute.happy

| masinistulandrei a răspuns:

Atinge-l in zona intima, si o sa vezi cum il seduci happy