| justifyme a întrebat:

Hei... oare ma place? imi zambeste f frumos, nu vrea sa ma loveasca nici macar sa ma atinga, mereu ma face sa rad laughing, ma ajuta si face haz din necaz mereu cand e langa mine, se poarta minunat cu mine si cand am nevoie ma si ajuta /// vreau repede raspuns pls ca eu il plac dar eu nu-l pot intreba ca daca ma place ca l-a intrebat o prietena si el a zis ca vrea si a doua zi baiatul i-a dat papucii nu vreau sa patesc la fel ca sunt mai emotiva si pun suflet in orice relatie deci cum sa fac sa ma intrebe daca vreau sa fim? repede pls!

Răspuns Câştigător
| justme97 a răspuns:

Sigur te place
si tu il placi deci zambeste i poarte te frumos cu el
fa ce face si el pentru tine
incet incet o sa prinda mai mult curaj si sg o sa te intrebe
succeshappy

3 răspunsuri:
| oricare a răspuns:

Pai pentru inceput date la el da nu prea exagerat se poate speria iar daca gasesti un moment mai unic pune-i intrebari despre dragoste sau daca jucati ceva cu prieteni si va provoaca sa va sarutati nu rata ocazilove struck

| teutza_2626 a răspuns:

Si eu am trecut prin aceeasi situatie, dar am vorbit cu cel mai bun prieten al lui sa-i spuna ca imi place de el, i-a spus si-a a iesit totul f bine. daca baiatul de care spui tu o sa-si gaseasca alta prietena eu iti sugerez sa te gandesti! Bafta!love strucklove strucklove struck

| Trololol_3071 a răspuns:

Vrea sa te violeze.