| Andrei9822 a întrebat:

Hei pai eu m-am mutat in alta clasa tot in scoala si este o fata si cum am vazut-o mi-a placut apoi s-a bagat in seama cu mine si facea gesturi de parca mar place. Dupa 3-4 zile am am vorbit pe mess si am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si a zis ca nu vrea deoarece nu vrea sa mai fie trista din cauza unei despartiri si am zis ca o plac dar ea a raspuns la fel si eu am zis ca nu are rost sa mai fie suparata etc. Iar ea mia multumit si a zis ca am dreptate. Dupa 1 saptamana am aflat ca este impreuna cu cineva si am fost confuz si in clasa mereu se uita la mine ce sa inteleg va rog AJUTOR! Cel mai rapid raspuns funda.

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Doamne. Aproape aceeasi situatie cu a mea. nu credeam ca e posibil. Aproape. Scuze ca te intreb dar cati ani ai si ce zodie esti? Doar asa. superstitia mea.
Pai si mie mi-a placut o fata din primele zile si eu eram chiar singurul baiat de care se apropria cand stateam in banca. Tot asa am inceput sa vorbim pe mess. eu eram mai timid si nu i-am putut spune imediat. Dar dupa cateva saptamani i-am spus ca o plac ( dupa ce am cunoscut-o mai bine ) si ea a spus ca si ei ii place de mine "dar nu in felul acela". asta m-a derutat. m-a ranit. si mi-a facut ca toata increderea pe care o aveam in mine sa dispara. Eram atat de sigur ca ma place. prietenele ei se uitau la mine si zambeau. era ceva. pur si simplu eram sigur. dar nu a fost adevarat. Imi pare foarte rau pentru faptul ca in cazul tau s-a cuplat cu altcineva dupa ce i-ai sugerat. si fata de care imi placea mie a fost ranita din cauza unui tip ce o trata cu indiferenta. dar nu i-am spus sa treaca peste ci sa fie precauta in continuare. si ei bine, nu s-a intamplat ca la tine. dar totusi. stiu ca doare. fetele sunt greu de inteles uneori amice. si imi pare rau. Probabil in noi au vazut doar niste prieteni de incredere care sa le aline inima si doar atat. sa gaseasca pe altcineva pe urma.
Deci stiu exact prin ce treci. si daca esti amabil sa-mi spui varsta si zodia ta. poate ca ceva se leaga stii.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te place si pe tine dar si pe actualu ei prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place, nu pot sa cred ca nu iti dai seama.E moarta dupa tine. :*

| vladut22w a răspuns:

Sigur ii place si de tine si de ala
stai pe langa ea, deveniti amici, demonstreaza-i ca o iubesti si va alege pana la urma

| takeacupcake a răspuns:

Poate doar flirta sau te vede ca pe un prieten nu te umple de sperante desarte