| Mkeynes a întrebat:

Hei parerea voastra.
poate ca sunt eu prea exagerat
Vreau spun ca iubita mea a avut o relatie de vreo 3 ani cu un baiat s-au despartit de un un aprooape
Ea spune ca nu mai il iubeste nu mai simte nimic. ala tot o cauta
Ea nu il scoate din viata ei dandu-i block peste tot
Ba il blocheaza ba il deblocheaza
Acum vazusi ca mai are si 1-2 poze cu el in telefon
A bagat-o pe aia ca are acelasi icloud
. oare sa o inteleg? Ca a avut o relatie lunga
Dar pana cand sa mai am rabdare.

Răspuns Câştigător
| Endoryus a răspuns:

Si? Stai cu frica de fiecare data cand se duce in Ro? Ca poate se intalnesc din 'greseala"? Eu nu as accepta pe una care inca se gandeste la altul.

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui sa aveti o discutie foarte serioasa in acest caz. Ori cu tine ori cu el.

| GdX a răspuns:

Boss, fata nu a trecut peste fosta relatie.
TU suferi ca esti intre ei acum.
Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu fata sa vezi ce vrea de la viata pentru ca nu este in regula ceea ce face.

| Mkeynes explică (pentru GdX):

Oricum ea e in Anglia
Si el este in Romania
El a inselat-o

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă o iubești, îmvață să ai răbdare, până îi trece.

| Goete a răspuns:

O relatie trebuie construita pe incredere reciproca, ceea ce tie iti lipseste si te duce la a nu trai prezentul, gandindu-te mereu ca ce-o fi, ce-o pati.
Problema o ai tu, in interiorul tau. Daca nu reusesti sa treci peste ea, nu are rost relatia.
Asta e parerea mea personala dar un lucru e sigur, asa nu poti fi fericit

| Mkeynes explică (pentru Goete):

Adica
A eu nu am incredere in ea?
Dar e fostul se pote aprinde flacara imd

| Goete a răspuns (pentru Mkeynes):

laughing
Daca tot estinatat de neincrezator, gandeste-te ca poate nici nu s-a stinswinking

Te omor laughing

Te omori pe tine facandu-ti probleme cand Nu le ai...
In loc sa te lasi sa fii fericit

Zici sa nu ma mai stresez sa le las pe ele sa vina la timpul lor fara sa pun raul in fata este?

Daca te stresezi te veo comporta altfel cu ea, lucru pe care il va simti si posibil va va schimba relatia. Spre rau. In afara de asta, daca te stresezi nu iti permiti sa fii Fericit in acest moment, cand ea este cu tine, langa tine.
Asta e parerea mea

Mersi mersi

| Endoryus a răspuns:

Ce sa intelegi? Nu e nimic de inteles. Odata ce e in relatie cu tine, trebuie sa uite de oricare altul. Se pare ca ea nu poate asta. Cauta alta ca e clar ca asta o sa se gandeasca mereu la fostul.

| Mkeynes explică (pentru Endoryus):

Ce ma face mai linistit e ca. Ea e in Anglia cu mine si el in Romania

| Mkeynes explică (pentru Endoryus):

Ai dreptate.

| Endoryus a răspuns (pentru Mkeynes):

Ai mare grija, nu te lua dupa astia care spun ca e greseala ta. Nu au treaba cu realitatea, asta e clar.

| Endoryus a răspuns (pentru Mkeynes):

Si? Stai cu frica de fiecare data cand se duce in Ro? Ca poate se intalnesc din 'greseala"? Eu nu as accepta pe una care inca se gandeste la altul.

| alexalx1234 a răspuns:

Ce vrajeala pe ea. Daca aveau acelasi icloud oricare din ei putea bloca telefonul celuilalt. Scapa de terminata aia ca minte de rupe. Se va intoarce oricand la ala.

| Mkeynes explică:

Un an*