Nu trebuie sa ai 16 ani. Eu am fost, am 14 si mi-am facut o programare, iar 3 ore mai tarziu am mers. Trebuie sa iti zic ca e un pic cam naspa, nu doare, dar e rece
Stai linistita nu-ti trebuie parintii dupa tine. Mergi la un particular.
Si apropo, daca de exemplu te duci la acelasi ginecolog ca mama ta, medicul nu ii va da detalii mamei privind consultatiile, retetele etc.
Asta doar daca nu e chiar o boala super grava, caz in care e nevoit sa-i spuna. Dar nu e cazul.
Distractie placuta
Daca ai peste 16 ani, te poti duce singura. daca nu, trebuie sa mearga unul din parinti cu tine. Sincer, daca esti minora, este recomandabil sa mergi cu un parinte. Acesta nu va sta in cabinet in timpul consultatie, dar va scadea trauma produsa de aceasta si, cel mai important, va sti sa te ajute cu rezultatele. O minora nu are suficient discernamant sa administreze corect informatii atat de importante si iti poate scapa ceva care sa fie esential.
Bună.
Ești minoră, mergi cu unul din părinți, ori tutore legal sau reprezentant.
Pa, pa.
Poti merge si singura(la un cabinet privat). Daca ai prieten/iubit este de preferat sa mergi cu el(te vei simti mult mai relaxata). Bafta!
Buna.nu cred ca este nevoie sa mergi cu unul dintre parinti, si eu am fost tot singura la doctor, si eram domnisoara...fa cum crezi ca este mai bine.succes.
Nu ai de ce sa mergi cu unul din parinti si nu ai nici de ce sa mergi la un cabinet particular.Eu am fost cu trimitere de la medicul de familie la ginecologul spitalului in compania unei prietene bune.
eliza7943 întreabă: