Ce mod frumos de a o spune!
Hmm...cred ca inca mai simte ceva dupa cele spuse de tine.
Insa eu cred ca l`ai ranit putin, cand l-ai refuzat, daca zici ca n-a mai vorbit cu tine pana acum 2 luni.
Incearca sa redeveniti prietenii ce erati odata si incetul cu incetul sa te apropii de el si intr-un final sa-i spui ce simti pentru el.
Bafta
Problema e ca el joaca FOARTE bine un joc la care eu nu sunt buna. Decat asa ii pot atrage din nou atentia (fiind foarte buna la jocul asta, ceea ce e aproape imposibil). Practic el joaca asta toata ziua.
Pai daca se poarta asa cu tine ar trebui sa-l uiti si sa te uiti dupa altcineva ptc cred ca din cauza ca i-ai zis acum cativa ani ca nu-l placi a inceput sa se poarte asa, poti sa-l intrebi! eu nu stiu
Exista 2 variante.:1)Daca baiatul te place. face asa doar sa-si dea aere..sa-i acorzi mai multa atentie...2)Daca baiatul..chiar a fost ranit.s-ar putea intr-un fel sa te urasca...incearca sa vorbesti cu el la un suc. Chestia asta este cel mai bine
Cred ca ar trebui sa-l inviti la un suc si asa poti afla ce vrea mai exact si sa afle si el cum ti-ar placea sa se comporte cu tine si in preajma ta.