Gandeste-te ca el a ramas in urma ta, plin de amaraciune si disperare.
Odata cu aparitia ta inapoi, sperantele lui nebune de impacare au reinviat, ceva imi spune ca el considera ca e mana destinului sa te intorci si sa fiti impreuna!
Ca sa nu-si gaseasca pe nimeni in timpul cat ai lipsit, pentru el, relatia voastra nu numai ca nu s-a terminat, dar vede si un mare viitor in fata!
Si te sfatuiesc sa nu-i dai sperante false!
Discuta cu el si spune-i ca relatia voastra s-a terminat, ca nu vrei sa mai treci prin ce ai trecut, daca vrea sa fiti prieteni, dar numai prieteni, bine, daca nu, rupi orice relatie.
Si, sa-ti spun sincer, mi-e teama ca si amici sa-i propui sa fiti, e deja prea mult pentru el, o va considera ca pe o noua sansa sa redeveniti ceea ce ati fost candva si, cand va vedea ca nu se poate, va suferi.
Tu hotarasti acum, dar trebuie sa-i precizezi exact si sa insisti asupra multor amanunte, ca sa nu-l faci sa sufere din nou.
Singura inteleg ca nu vrei sa fii, dar nici sa te joci cu sufletul unui om, nu poti!
Eu cred ca trebuie sa gasitzi impreuna motivul din cauza caruia s-a produs "spartura" aia din relatzie si de data asta sa incercatzi, tot aman2, sa o reparatzi, asta daca macar va iubitzi sau tzinetzi unul la altul si daca o sa mai fie o relatzie... Mai da'i o sansa si repet: incercatzi sa va fie mai bine! Bft! Funda? :*
Bai relatia voastra s-a cam consumat adica daca nu il placi nu are rost sa-i dai sperante aiurea...
00Andreea008 întreabă: