anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei happy
Povestea mea a inceput odata cu inceperea scolii, m-am indragostit de o colega de clasa si de atunci incerc sa vorbesc cu ea in ultima perioada am cam reusit, acum ne cunoastem destul de bine, vb si la scoala, De multe ori da semne ca ma place, in ore se uita la mine si cand eu observ asta isi intoarece privirea, insa de multe ori da semne ca sunt doar un rpeiten pentru ea. Aseara m-am hotarat sa ii impartasesc sentimentele mele (mentionez ca este o fata timida si al fel si eu ), ea a reactionat mult mai bine decat ma asteptam insa nu mi-a dat un raspuns concret, a zis ca imi va da un raspuns cat de curand, dupa aceea am intrebat-o daca ar fi mai usor sa vb fata in fata, a zis ca nu pentru. ca nu siar gasi cuvintele. In primul rand vreau sa aflu ce credeti voi, daca ma place sau nu si in al 2-lea rand ce sa fac cu ea cum as putea sa o ajut. Dau funda! happy

4 răspunsuri:
| starryeyed007 a răspuns:

Hei smug. hai sa-ti povestesc cum sta treaba: noi fetele avem nevoie de libertate de decizie, de timp pentru a da un raspuns. daca e o fata mai timida se intelege de ce prefera sa vorbiti pe net. daca i-ai spus ca o placi si inca nu ti-a dat un raspuns nu inseamna neaparat ca nu te place. poate ca e indecisa si nu stie ce sa faca... eu zic sa mia astepti. pate asa considera ea ca e mai bine... toate la timpul lor. incearca sa te comporti frumos cu ea, sa-i demonstrezi ca o placi cu adevarat, nu doar sa ii spui asta, sa-i zambesti atunci cand se uita la tine (in ore sau pauze) sa incerci sa o intrebi macar ce face. dat atentie! nu fii insistent! daca ea nu iti da semne ca te-ar placea, eu zic s-o lasi mia moale.
Asta e parerea mea. sper ca ti-a fost de folos.winking

| liz23 a răspuns:

Buna,
Eu zic ca solutia ar fi sa te porti la fel de frumos cu ea ca pana acum si rabdare. Daca ea isi doreste sa fie cu tine iti va spune, daca nu...cauti mai departe.Cu timiditatea e ceva normal, odata ce va cunoasteti, totul se rezolva si lucrurile vin de la sine. Bafta!

| IStoleUrBrain a răspuns:

Unele fete nu accepta prietenii cerute de colegi.Si daca in trei zile nu iti zice.Las-o! Ca mi s-a intamplat si nu am putut da un raspuns, si mi-a parut rau de baieti, dar nu le puteam da un raspuns.

| Rubby a răspuns:

Daca este timida cum zici nu te panica asa sunt si euhee hee si imi e mai usor sa comunic pe internet si daca iti sune ca te place nu o lua tare poarta-te frumos si vezi cum se comporta happy sper ca te-am ajutat noroc!