Si el ce vrea sa faca? Nu poate decat sa se comporte frumos cu el si sa fie dulce.
Daca varsta fiecaruia e corecta, si ce ai zis tu despre "demonstratii de iubire" e adevarat, el vrea o singura dovada : "sex". o sa pretinda ca ii va apropia mai mult, ca el e mai mare si are nevoie, ca o iubeste si nu o va parasi. din cate imi dau seama, va zice orice sa o abureasca si imediat ce i-o va trage bine, prietena ta va veni sa se planga la tine. tu vei intra pe site unde eu iti voi spune "ti-am zis eu" /baga i mintile in cap.si daca el vrea "demonstratii de iubire" e mai gay decat se crede. ea e fata, el sa-i ofere dovezi -flori, un ursulet. ceva.
iar daca ea tine neaparat sa-i ofere ceva. zi-i sa i ofere intr=un album nou, cele mai frumoase poze cu ei 2 impreuna.sa vada cum reactioneaza : daca zambeste din secunda 1, nu e un nenorocit, sau poate doar e dispus sa mai astepte pentru sex, daca se face ca nu intelege ce e cu cadoul sau nu-i convine ceva la el ( adica sa caute nod in papura ) e cam evident : vrea sex, si va face presiuni pana va obtine, sau pur si simplu o va parasi si va trece la urmatoarea :-|
iar daca asta e cazul, si prietena ta cedeaza, atunci e proasta si nu merita sa-ti pierzi timpul scriind despre ea.fiecare pe pielea lui