Pai nu stii ce sunteti? oameni, tineri, indragostiti, vrei ceva oficial o diploma in rama, tu ce vrei de fapt? un inel? ca sa fiti logoditi? daca vrei ceva serios il prezinti parintilor si atunci daca fige e clar ca el nu vrea ceva serios. sau intreaba-l, e greu?
Pursisimplu inro seara poti sal rogi sa te asculte si sa nu sa se supere, fa-ti curaj si intreaba-l daca vrea sa fie cu adevarat cu tine sau doar se distreaza, daca nu iti raspunde inseamna ca poate esti o distractie sau singur nu stie ce fel de relatie e asta, insa poti sa-l vezi cum se comporta, daca o zi intreaga nu ati vb si seara vb si iti zice ca ii e dor, sau i-a fost dor sau te scoate la plimbari e si normal ca vrea eva serios vezi si tu
Uit cam assa: Te comporti cu mine deparca am fi impreuna. Asta e intrebarea mea pentru tine, ce ma consideri? Suntem doar prieteni sau suntem intro relatie?
Ai putea sa incepi asa... "Stii ma tot gandeam... ne sarutam, ne alintam, ne comportam frumos unul cu altul, dar suntem doar prieteni sau vrei sa fim ceva mai mult decat atat?
". Incearca... poate ti-am dat ideii. Bafta!