anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei prieteni, am nevoie de un sfat urgent eu am 18 ani si imi place de un baiat cu 3 ani mai mic ca mine, am fost in aceeasi scoala generala dar eu am plecat la liceu, cand eram in aceeasi scoala nu prea vorbeam, rareori si plus ca el era urat nici nu ma gandeam ca o sa imi placa vreodata de el, nu l-am mai vazut de cativa ani, pana anul asta, deci nu pot sa va spun cat de mult s-a schimbat, zici ca are 19 ani are muschi si doooamnne daca l-ati vedea nici nu imi vine sa cred, in timpul asta noi eram si prieteni pe Facebook si am vazut ca s-a schimbat si ca e foarrtee frumos dar nu i-am dat niciodata importanta pana l-am vazut acum cateva zile, deci sunt socata, si tot anul asta, el m-a etichetat la o poza din aia pe Facebook cu 'eticheteaza cea mai frumoasa persona pe care o cunosti ' si mi-a pus si pupic la comentariu si eu ca o fraiera nici macar nu i-am raspuns, si acum nu stiu ce sa fac, sfat, va rog, daca ii zic buna pe Facebook dupa o sa il intreb ce face ma intreba si el si de aici nu mai stiu sa continui conversatia plus ca nici nu stiu daca are prietena, si nu vreau sa par disperata, pentru ca eu nu sunt genul de fata care sa se tina dupa baieti, deci va rog ce sa facc? deci e atat de frumoss, dau funda, help

Răspuns Câştigător
| Octa00 a răspuns:

Eu nu sunt asa sigur ca are si minte de 15. Parerea mea, scrie-i si vezi ce se intampla mai departe. In ziua de azi nu sunt sigur ca baietii se dezvolta mai greu. E interesant doar daca incepi sa il descoperi, sa vezi cum gandeste, ce simte, ce poate. Doar voi va puteti incepe povestea, noi nu va cunoastem, si nu cred ca ar trebui sa va spunem prea multe

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gandeste-te bine, chiar daca "carcasa" lui arata de tanar de 19 ani, in capusorul lui de 15, are doar 15 ani!
Adica, este mult prea copil pentru tine, gandirea lui o sa te enerveze, comportamentul de asemenea, are totusi 15 ani!

| neutrino a răspuns:

Fa-i o poza si pune-o in vitrine! Ce altceva poate face o fata de 18 ani cu un baiat de cel mult, 15 ani? Nu, nici pentru sex nu-i grozav, trebuie sa-l educi, sa-l cresti la varsta asta!

| Aria1234567810111 a răspuns (pentru neutrino):

Nu conteaazaaa, mi-e mi place de el laughing))

| Aria1234567810111 a răspuns (pentru Aria1234567810111):

Mie imi*

| neutrino a răspuns (pentru Aria1234567810111):

Ok, de ce nu-l iei acasa?