| andreigustaviol a întrebat:

Hei, prieteni. Am o intrebare. Am facut ieri sex cu prietena mea, era virgina. A sangerat, toate cele. Intrebarea e, are ceva daca am facut fara prezervativ? Cand am simtit ca imi vine sa ma termin am iesit. Dar nu m-am terminat. Dupa a facut dus si am continuat, faza e ca: sangerarea s-a oprit adica, daca facem si azi nu va mai curge, nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care esti absolut sigur ca nu ai ejaculat deloc pe intreaga perioada a partideide sex doar atunci poti fi linistit si poti considera ca totul este OK. Fiindca in caz contrar probabil ca stii ca intotdeauna in uretra (canalul din penis) va ramane o anumita cantitate se spema lipita de peretele uretrei. Acea sperma este doar la inceput vascoasa si foarte aderenta/lipicioasa, insa dupa trecerea a 5-15 minute de la ejaculare, sperma umana intra intr-un proces de FLUIDIFICARE si devine din ce in ce mai lichida si invariabil se va scurge/prelinge din penis practic insesizabil insa in mod absolut sigur. Daca barbatul nu urineaza imediat dupa ejaculare si intretine un nou contact sexual dupa 5-10-20 de minute in mod absolut sigur ''ejaculeaza'' involuntar suficienta sperma si spermatozoizi incat sa se poata produce o sarcina in cazul in care sexul este intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual a partenerei de sex. In privinta sangerarii se poate presupune ca himenul prietenei tale a avut o constitutie mai delicata/subtire si acestea de obicei sunt foarte slab vascularizate si in cazul lezarii/fisurarii sau a ruperii lor de regula hemoragiile sunt slabe sau nesemnificative. Este indicat ca un nou contact sexual sa se produca doar dupa 2-3 zile pentru a permite sa se produca o cicatrizare completa a himenului deteriorat si disparitia totala a durerii ce apare de obicei la atingerea vaginului, sau a vulvei. Multa sanatate!

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sweetangels a răspuns:

Nu se stie daca nu va mai curge, dar de ce o faceti fara prezervativ? eww!

| Nothing1293829 a răspuns:

,,In cazul in care esti absolut sigur ca nu ai ejaculat deloc pe intreaga perioada a partideide sex doar atunci poti fi linistit si poti considera ca totul este OK. Fiindca in caz contrar probabil ca stii ca intotdeauna in uretra (canalul din penis) va ramane o anumita cantitate se spema lipita de peretele uretrei. Acea sperma este doar la inceput vascoasa si foarte aderenta/lipicioasa, insa dupa trecerea a 5-15 minute de la ejaculare, sperma umana intra intr-un proces de FLUIDIFICARE si devine din ce in ce mai lichida si invariabil se va scurge/prelinge din penis practic insesizabil insa in mod absolut sigur. Daca barbatul nu urineaza imediat dupa ejaculare si intretine un nou contact sexual dupa 5-10-20 de minute in mod absolut sigur ''ejaculeaza'' involuntar suficienta sperma si spermatozoizi incat sa se poata produce o sarcina in cazul in care sexul este intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual a partenerei de sex. In privinta sangerarii se poate presupune ca himenul prietenei tale a avut o constitutie mai delicata/subtire si acestea de obicei sunt foarte slab vascularizate si in cazul lezarii/fisurarii sau a ruperii lor de regula hemoragiile sunt slabe sau nesemnificative. Este indicat ca un nou contact sexual sa se produca doar dupa 2-3 zile pentru a permite sa se produca o cicatrizare completa a himenului deteriorat si disparitia totala a durerii ce apare de obicei la atingerea vaginului, sau a vulvei. Multa sanatate!"
Plictisitor! Omul vrea o parere nu o chestie de asta.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Nothing1293829):

Plictisitor e pentru retardate ca tine, care nu au citit în viaţa lor mai mult de 3 rânduri consecutive. Părerea domnului e cea mai avizată dintre cele date de sfătuitorii de pe aici.
Să spui "da" sau "nu" e simplu, să oferi o justificare pertinentă deja e mai greu.

| Nothing1293829 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Tu esti retardat. Poate ca,, citesc eu trei randuri" dar imi spun parerea si mie misepare prea lung zici ca e o compunere.