| JeStieKungFuDaNuStieKarate a întrebat:

Hei prieteni, ce poti face daca iti place o fata, care mereu are fite, se comporta cu tine de parca esti cel mai mare ratat, si in plus ii place de un pitic de clasa 0 pe nume Matei, a pus numele lui la telefon, la cizme, haine, etc... In fine, faza e ca o plac mult, am incercat sa incetez sa fac asta dar n-am reusit, ce sfaturi imi dati?straight face(merge si varianta cu uitatu dar. nu stiu daca am sa reusesc happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că trebuie să apelezi la varianta cu uitatul. Dacă vrei, poţi!
Ieşi cu alte tipe pe care le simpatizezi şi care se ridică la nivelul tău! Care să te respecte şi să se comporte frumos.
Evită să te gândeşti la ea.Cum? Fii ocupat laughing. Treptat, interesul pentru ea va scădea, vei vedea.
Ideea e să o ignori, eviţi şi va ieşi bine.

Succes şi o zi faină!

15 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai daca si-a facut hainele de firma laughing cu numele lui, poate ca il iubeste. Depinde si cati ani are. Si pana la urma tie de ce iti trebuie o fata cu fite si nu cauti o fata simpla care sa tina la tine cu adevarat.Gandeste-te si daca ar fi fost singura, tie iti place ca e frumoasa poate, dar deja ai inceput cu defectele - e fitoasa-. Ai suporta-o?

| JeStieKungFuDaNuStieKarate explică (pentru IsabelaIssa):

Adevaru-i ca la inceput nu era asa. happy Dar s-a schimbat mult, si nu prea in bine straight face

| IsabelaIssa a răspuns (pentru JeStieKungFuDaNuStieKarate):

Important e ca tu sa inveti sa alegi ce e mai bun pentru tine. Nu stiu ce varsta ai, dar ti-as spune ca frumusetea nu e o scuza ca sa ii accepti fitele exagerate. Odata ce tu ii vezi defectele, poate ca ti-o mai doresti atat de mult, mai ales daca s-a schimbat. Alege intelept! Bafta!

Apache
| Apache a răspuns:

E o tampenie sa iti placa de o fata care nu te respecta.
Asta inseamna ca nu te respecti tu in primul rand...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sa o lasi.

| neutrino a răspuns:

Se zice ca nu poti face nimic in placerile unui om. Daca fetei ii plac baietii tip Matei, este treba ei. Daca tie iti place insa aceasta fata, este treaba ta, dar deja ai o problema, esti de aceeasi calitate ca si ea.

| Dariusuu a răspuns:

De ce ai iubi o panarama?

Uit-o nu ai nevoie de ea.

Daca nu te respecta atunci ce mai vrei de la ea?

Nu poti face nimic in privinta asta.

Stii... adevarul e ca nici nu iti merita atentia!

Sper sa ma asculti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa cred cum poate sa ito placa o asemenea fata! adica celelalte ce au>? sunt din munti sau cum? ma rog..eu spun sa o uiti sau daca nu sa incerci sa ii vorbestihappy zic. bafta!

| valentino52 a răspuns:

Astea sunt problemele voastre la clasa 0, clasa 1? In loc de betisoare si bastonase...

| JeStieKungFuDaNuStieKarate explică (pentru valentino52):

Mwama, trebuia si tu sa zici ceva straight face

| pisicutzamik a răspuns:

Buna nu ai ce face daca ea se comporta asa cu tine, poarta-te si tu cu indiferenta cu ea, sa vezi ca dupa aia va veni ea dupa tine

| hotdesire a răspuns:

Daca se comporta urat cu tine, nu te merita. E o regula. nu-ti bate joc de tine pentru ca din cauza fitelor ei risti sa-ti pierzi increderea in tine. Abordeaza si ofera atentie unei fete care se poarta frumos cu tine.

| mihai394 a răspuns:

Daca Matei e la clasa 0 inseamna ca are 7 ani, ea cati ani are? Poate ii este drag ca un fratior mai mic, cum sa iti placa un copil asa mic ca si iubit?

| JeStieKungFuDaNuStieKarate explică (pentru mihai394):

Nu stiu, toti baietii din clasa ne miram straight face

| JeStieKungFuDaNuStieKarate explică (pentru mihai394):

Sincer cu totii aveti dreptate, cu toate ca nu era asa inainte, chiar aveti dreptate. Nici nu stiu la cine sa dau funda. Chiar fiecare raspuns al vostru ma face sa o uit, si asta am sa fac. Va multumesc. Voi decide curand la cine sa acord funditawinking