| she_4158 a întrebat:

Hei,[promit ca dau funda]. sunt putin cam confuza.plac un baiat si nu sunt sigura daca si el ma place, pentru ca din comportametul sau nu-mi prea pot da seama.ne cunoastem de vreo 4 ani, dar pana acum nu am prea vorbit. el este foarte dragut cu mine si e chiar de treaba.cam in fiecare zi ne vedem prin parc dar el nu e niciodata singur si mi-e cam jena sa ma duc la grupul lui de prieteni sa-l salut, iar o prietena de-a mea este verisoara lui si chiar as putea profita de asta ca sa ne mai vorbim.si nu stiu de ce, dar cand in vad cu alte fete parca devin putin-putin geloasa.maine ma duc la piscina cu verisoara lui si cu alte doua fete, oare l-as putea chema si pe el cu prietenii lui sau cum? please help!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu e niciodata singur pentru ca e timid. te place dar nu indeajuns. si eu am prieteni dar stau mai mult cu gagikmea. trebuie sa faci ceva sa il impresionezi, dar nu exagerat. si in legatura cu piscina nu il invita pe el si pe prietenii lui pentru ca tot nu o sa stea cu tine. trebuie sa fiti singuri si trebuie sa il faci pe el sa inceapa doar e baiat. asta e parerea mea.

7 răspunsuri:
| eu1893 a răspuns:

Idee buna happy cu ocazia asta ii cun si prietenii si pe el (mai bine). Bafta

| alexanelly a răspuns:

Buna! ti-ai putea face un pic de curaj si ai intra pe el pe mess, este cel mai simplu asa, si l-ai putea intreba ce mai face...si apoi sa il intrebi daca are planuri pentru maine "si stii ma gandeam ca daca vine si verisora ta poate ai vrea sa vii si tu cu prietenii tai, asa am fi un grup mare si ne-am distrat de minune".Poate accepta invitatzia si tot ce faci este sa in rogi sa te invetze s inotzi sau chestii din astea ca sa se apropie de tine. Daca nu accepta sa mearga "atunci poate ne vedem intr-o zi la un suc ceva...".si il lasi pe el sa zica mai multe lucruri. este posibil daca chiar te place sa te invite el la un suc.Succes si pupici.

| Deny_6865 a răspuns:

Pai încercă sa deveniți amici vorbește cu verișoara lui și zi cal placi și dupa aia varasa o sa te ajute cu el.Ciao funda?

| Ded a răspuns:

Spune-i discret verisoarei lui sa-l cheme si pe el cu prieteni sa fiti mai multi si asa poate, poate iese ceva si asa poate verisoara lui v-a devenit punctul comnu si ai putea sa te interesezi tu de el mai mult sau poate ar intreba el de tine, vazand ca esti prietena cu verisoara lui. Fundita te rog kiss?

| euI a răspuns:

Mai deci nu inteleg e asa de greu sa pui mana pe telefon si sa il inviti sa-i spui? sau ma rog cum ii poti spune tu ...bafta!

| meedanyy a răspuns:

Vb cu el pe mess. o pui pe verisoara lui sa o intrebe daca nu stie verisoara lui ca il placi si nu vrei sa afle il chemi chiar tu.
si cand va mai intalnitzi in parc te duci la el il saluti si il pupi pe obraj si asa faci dupa la fiecare prieten de a lui, faci cun cu ei si ii pupi pe obrazwinking

Sper ca te.am ajutat.:*

Funda?love struck

| BossMan a răspuns:

Zii verisoarei lui, sa va faca lipeala