Mergeti la psiholog si el va da sfaturile necesare pentru a trece peste momentele grele ca aici noi nu avem de unde sa stim toate problemele voastre.
Misogin.
Nu trebuia sa te obosesti sa scrii prostiile alea daca nu cunosti povestea mea. Sunt persaone care o stiu si care intr-adevar isi pot da cu parerea.
merci de falsul ajutor!
Bazandu-ma doar pe intrebarea pe care ai postat-o acum nu pot sa-ti spun decat ca tu suferi in avans.Da, asa suntem unii - mai sensibili.Nu e nimic gresit dar frica pe care o simti nu te va lasa sa traiesti liber.
Lasa temerile deoparte, zambeste si fii fericita ca il ai alaturi.Doar asta conteaza acum.
Viitorul o sa vina oricum.
E ceva normal sa iti fie teama, sa ai indoieli insa daca el ti-a spus ca nu o sa se intample din nou, trebuie sa ai incredere in vorbele lui. Macar a fost sincer cu tine si ti-a explicat motivul pentru care s-a purtat asa. Gandeste-te ca te iubeste foarte mult, tu esti pe primul in plan in viata lui din moment ce a spus ca vrea sa faca bani pentru a te face pe tine fericita. Eu zic ca esti o tipa norocoasa ca ai un prieten asa sensibil si devotat. Sustine-l in continuare, fii langa el si cu timpul iti va trece frica asta :*
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: