Nu merita sa te schimbi pentru` un baiat, cu toate ca te simti amenintata de celelalte fete care "roiesc" in jurul lui, poate sunt prieteni si pe tine te place cu adevarat, daca zici ca sunte`ti apropiati ca temerament (nu ai sps asta dar se intelege) si pe celelalte nu l`e place deoarece sunt asa cum ai spus tu. SPer sa te ajute asta.
Pai nu stiu ce a zic fi cum iti place tie, poate el crede ca nu eti o "fata cuminte", eu sunt de parere ca trebuie sa te placa asa cum esti, daca asta e stilul tau ar trebui sa il accepte.
Vrei parerea mea sincera? Nu te schimba pentru nimeni si nimic, fii asa cum iti place tie sa fii. Daca te-ai schimba pentru tipul ala, atunci ai fi o falsa. Si nu ii spune ce simti pana nu ti se pare ca si el simte la fel. Incearca sa il cunosti mai bine, intai de toate.
Nu conteaza cum te vad altii conteaza cum te vezi tu si cel mai important sa te simti bine in pielea ta.Ma dau exemplu pe mine.nu obisnuiesc sa port adica deloc blugi de aia „smecheri„ gauriti si hanorace cu diferite mesaje si foarte colorateee (am vazut mai nou ca rozul e la moda pentru baieti). Daca m-as imbraca asa, nu as fi eu.
Eu zic sa nu te schimbi cine te place, te place asa cum esti.fii nu mai indrazneata si spune-i ce simti cine stie poate ai noroc si el simte acelasi lucru pentru tine.nu e nevoie sa te schimbi pentru nimeni, fii tu insati e cel mai important
Pai..Nu te schimba! Fii naturala! Asa sunt si eu in genul tau si mi-e bine asa si cei care ma plac imi spun asta asa in fata! Nu te schimba si nu-l intreba tu nimic! Asteapta sa o faca el!
Scumpa mea,o sa ai timp sa fii si feminina,asa eram si eu,tu daca te simti bine e perfect si le dai si celor din jur starea ta si asa te considera si ei,nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni si nimic,fii tu asa zurlie ca e perfect(sa nu exagerezi)si daca iti place baiatul si este si el la fel ca tine sigur aveti multe in comun,spune-i ce simti pentru el, nu ai nimic de pierdut,nu lasa pe nimeni sa te schimbe,o sa te schimbi singura,o sa vezi,asta e doar o faza prin care e bine sa treci in adolescenta,crede-ma,succes cu baiatul si nu te schimba decat daca simti tu ca ceva e in neregula cu tine, decat daca vrei tu, nu o fa pentru cineva, spune-i ce simti, cred ca o sa iasa bine, succes
Ce gen muzical asculti?
Eu raspund la intrebarea ta cu NU.
Nu trebuie sa te schimbi
Fi asa cum esti si cum simti sa fi
Discuta cu el si vezi poate esti genul lui si poate pe colegele lui din clasa nu le place pentru ca sunt fitoase.
Nu te schimba, fi ceea ce esti, nu ceea ce nu esti, iar daca el iti va marturisi sentimentele lui inseamna ca te place pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce nu esti.