Ar trebui sa fi fericit ca il ai mare, altii sunt complexati ca il au mic.
De micsorat, n-am auzit pana acum de nici o metoda, doar de marit.
Ce pulika mea frate?! faci misto de mine?! ai vrea uh sa fie asa!
deci ai imaginatie, nu gluma
))))))))))))))))))))))))
Și vrei să cred cumva că una de șaișpe ani a facut-o cu unu' de doișpe? [tu] Mdaa...cum au zis și ceilalți, ai imaginație, nu glumă .
De fapt, nick-ul tău face cât o mie de cuvinte...
Ba tu nu esti sanatos la cap cum dracu sa ai p.a prea mare si sa faci tu sex la 12 ani cu fete de 16 ani esti gigolo sau cum dracu vine asta cum te-au bagat alea in seama. Aaaa sau stai te-ai dus la o fata de minim 16 ani si i-ai spus "buna domnisoara eu am 12 ani stiu ca e diferenta de varsta dar stii cum se spune ca dragostea nu are varsta as vrea sa-ti spun ca am un penis imens cam cat ala de cal si as vrea sa facem sex" tu ai vrea? Ba baiatule tu cred ca esti dement mai bine ar trebui sa ii multumesti lu tactuc a te-a facut cu penisul mare sa poti sa le saturi bine.Si inca ceva fara misto fetele cu care ai facut sex nu erau indeajuns de excitate pentru asta asa ca mai bine incerci la profesionistele alea de pe centura iti spun eu ca alea nu or sa se palnga niciodata ca ai penisul prea mare.Deci MISTER PENISACHE bafta la micsorarea averii
Aloooooooo, da ce esti bre taur comunal la doar 12 ani?:O:O si cea mai mica fata a fost de 16 ani? au fost si mai mari de 16? inainte de toate cred ca ar trebui sa iti faci un control la cap cred ca deja ai o problema, si plus de asta de ce nu ceri un ajutor avizat? aici nu cred ca vei gasi raspunsul dorit, doar observatii si sugestii neavizate
Ai imaginatie, ar trebui sa scrii carti pentru copii de gradinita . Biata victima a propriei prostii . Intuneca-ti vederea mirosu-ti de picioare, impute-te stapane ca esti maestru la putere
Aiyda a răspuns:
Hai bre, lasa-te.
Tu confunzi gaurile din gard cu fetele...
Ahahahahahaaahahaha
PRO!
Ia strangel tare sa vezi ce iese din el ca poate acolo e problema )))
nici 5 cm nai )
Stiu eu, til dai cu spirt. apoi o pui pe una din gagicile tale de peste 16 ani sa iti dea 2 in pl.si se micsoreaza.
Nu ma trebuie sa te ingrasi casa ai puta mica eu is gras si o am mica dar nici chiar foarte gras ca dupa e foarte mica