| Gutu_Iuliana_1991 a întrebat:

Hei salut am o intrebare deci....care sunt sansele sa raman insarcinata la 14 ani? si se simt simptomele precum voma ameteala in prima saptamana

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai avut sex neprotejat, sansele sunt foarte mari.
Tu la 14 ani ai avut sex?

Simptomele de voma in sarcina, apar dupa minim 2 saptamani de sarcina.
Ametelile apar de la stari de rau, sau intoxicatie alimentara, oboseala excesiva, alcool, sau consumul de medicamente.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care fata de 14 ani are ciclu menstrual si a intretinut unul sau mai multe contacte sexuale intruna sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual, fara a fi folosita o protectie adecvata si sexul s-a terminat cu ejacularea spermei in vagin, sansa/probabilitatea de a ramane insarcinata este exact aceeasi cu cea a oricarei alte fete/femei indiferent de varsta avuta. In prima saptamana de dupa sex, este ABSOLUT IMPOSIBIL sa apara vreun simptom de sarcina din simplul motiv ca asa ceva NU POATE EXISTA in acel moment. Respectivele stari pot sa reprezinte posibile afectiuni medicale sau de sanatate, dar in mod absolut sigur NU pot fi asociate sau apreciate/considerate ca fiind SIMPTOME DE SARCINA. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

De fapt, ai pus două întrebări, nu una...
Așadar - șanse de sarcină: aceleași ca și la 24 sau 34 de ani. Cu condiția să faci sex neprotejat în perioada fertilă.
În prima săptămână nu ai simptome.

| LoveSleep a răspuns:

Nu știu, dar la cum arăți, dacă faci un copil o să aibă jumătate din greutatea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Aceleasi sanse pe care le are absolut orice fata/femeie care face sex neprotejat. Varsta de 14 ani e irelevanta. Daca ti-a venit menstruatia, poti face copii.
Simptomele de sarcina apar dupa 5-6 saptamani.

| Suki08 a răspuns:

Nu, dupa 3-4 saptamani sau mai mult, nu-i ok daca ai intrebari din astea la varsta ta! bafta

| Alex1992buc a răspuns:

Ai facut neprotejat?

| FCSBfana a răspuns:

Urmareste daca iti vine ciclul, daca nu vine regulat atunci mergi la doctor!
Sper ca te-am ajutat, deoarece am 12 ani si si eu am crezut ca da si am citit diferite articole!

| Camy1423 a răspuns:

Dacă ti-a venit menstruatia si ati facut sec neprotejat...sunt sanse destule