Prietene, cu toata stima, cum dracului sa ii zici cuiva ca ii placi fara sa-i zici ca-l placi? Trebuie sa o invite la o cafea si sa discute cu ea problema aceasta relaxat, altfel nu cred ca are ce face.
Eu zic ca daca nu vrea sa ii spuna ca o place macar sa devina prieteni fiind prieteni ii va fi mai usor so cucereasca
Pot sa-ti dau un sfat pentru ca si eu am fost in locul lui si nu glumesc eram exact la fel.nimic nu s-a schimbat ea ii placea in contunuare de altu, dar acela nu o placea.si m-am gandit mai bine sa uit dupa ce am vb cu ea de doua ori si am vazut ca nu vrea sa fie cu nimeni o prioada de timp am inceput sa uit incetul cu incetul.si recunosc ca mi-a fost foarte greu pentru ca iubeam foarte mult.deci sfatul meau ar fi sa uite de ea si sa incerce sa isi gaseasca pe alta.
Salut.Amice,el trebuie sa-si ia inima in dinti,sa deschida ochii, la varsta asta, nu ar trebui sa-i fie rusine.Nu pateste nimic daca intreaba.Si lasa astea cu stupid sau nefolositor,poti sa-mi dai. Daca nu esti curajos, nu faci nimic in viata, asta sa o stii.
Trebuie sa aflati daca chiar ii place de cineva si daca nu ii place ar putea sa incerce sa se imprieteneasca cu ea
anonim_4396 întreabă: