Sunteti doi draguti si-mi place de voi,m-ai facut si pe mine sa zambesc!
Cand iti place o fata,te ocupi de ea.
Ii dai atentie,o protejezi de ceilalti poate mai rau intentionati,o ajuti cu un pix,cu o tema la ceva,ii ceri chiar ajutorul la o tema,le-ati putea compara sa vedeti daca ati facut bine,o intrebi daca vrea ceva de la chiosc,ii ceri id si fb ca sa "mai vorbiti" si voi,ii zambesti,o faci sa rada fara sa devii bufon si totul e bine!
Din toate astea,fata va intelege ca o placi,dar va astepta sa-i si declari lucrul asta,asa ca,ii poti propune sa va vedeti ca sa mergeti impreuna la un film,la patinaj,la o pizza sau la o ciocolata calda.
Daca accepta, iti vei gasi si cuvintele si modul in care sa-i spui ca-i o scumpa si-o draguta si-ti place foarte mult de ea!
Aici, esti doar tu si ea, noi pana acolo putem sa te ajutam!
Baiat destept esti, lasa emotiile si treci la actiune!
Faci cumva, gasesti un motiv sa te apropii de ea si sa-i dai un pupic pe obraz, dar incet asa incat sa observe ca iti place de ea iar dupa ce il dai sa te uiti in ochii ei si sa-i zambesti, sau mai poti incerca sa o iei si de mana, dar asta cand ai un motiv, gasesti tu ceva
Ei bine, cred ca ar trebui sa te apropii de ea. Mai intii trebuie sa fiti cit mai apropiati. Ii vei spune atunci cind ti se pare ca e momentul potrivit. Cel mai bine e sa fiti singuri desigur. Eu sint fata asa ca stiu. Atunci cind un baiat isi dezvalue sentimentele fiind singuri fata nici nu stie ce sa spuna.In orice caz daca ea se va inrosi sau se va rusina ceva de genul inseamna ca si ea te place. Daca te refuza facind astfel de gesturi nu ar trebui sa renunti.