| Geanin a întrebat:

Hei! Salut! Deci eu si cu o amica de varsta mea am hotarat sa mergem la ea sa dormim si sa stam pe PC ei. Asa am facut am si baut putin. Apoi eu am vrut sa ma culc. M-am culcat imbracat si dimineata m-am trezit doar in boxeri. Si aseara am simtit cum ma mangaia si ma pupa pe frunte si imi umbla prin par.
Si ea mi-a zis ca m-a dezbracat doar casa nu mi se rupa hainele si ca transpiram. Si eu nu o stiam asa nu e o fata din aia care sta dupa baieti, invata, mereu vorbim de chesti mai destepte nu de prostii. Ce sa fac? Mi-e rusine sa mai vorbesc cu ea!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte direct. Imi placi foarte mult, te consider foarte frumoasa, ai ochi superbi, este o placere sa imi petrec timpul cu tine (tu stii mai bine ce sa pui aici) si as fi fericit sa fiu prietenul tau. Fii sincer si nu exagera!
Fetele un pic mai plinute au avantajele lor. Important este SA ITI PLACA TIE si nu ce zic amici tai sau colegiii. Odata ce e a ta, trateaz-o ca pe o printesa, spune-i ca o iubesti (pari a fi baiat destept, gasesti tu forme diferite sa-i spui si sa si faci sa simta ca e asa) si poarta-te bine cu ea.

11 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Probabil ca de asta te-a dezbracat
stai linistit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are de ce sa-ti fie rusine. Daca iti place fata, spune-i si foarte probabil va fi prietena ta. Daca pierzi ocazia asta, nu va sta mult dupa tine si odata ce ai pierdut-o, adio si n-am cuvinte! Gandeste-te bine: daca iti place fata, ACUM e momentul!

| Geanin explică (pentru anonim_4396):

Cred ca da. Atata timp tatal ei e de acord ca stau cu ea si el m-a lasat sa dorm la ei. Nu a zis nimic. Ea e de treaba si e foarte frumoasa chiar daca e mai grasuta, e blond-roscata cu pistrui si ochi verzi. Dar cum sa ii spun?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Geanin):

Foarte direct. Imi placi foarte mult, te consider foarte frumoasa, ai ochi superbi, este o placere sa imi petrec timpul cu tine (tu stii mai bine ce sa pui aici) si as fi fericit sa fiu prietenul tau. Fii sincer si nu exagera!
Fetele un pic mai plinute au avantajele lor. Important este SA ITI PLACA TIE si nu ce zic amici tai sau colegiii. Odata ce e a ta, trateaz-o ca pe o printesa, spune-i ca o iubesti (pari a fi baiat destept, gasesti tu forme diferite sa-i spui si sa si faci sa simta ca e asa) si poarta-te bine cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca ceva fara legatura: scoate data nasterii din profil. Cu asa ceva ti se poate fura identitatea.

| Geanin explică (pentru anonim_4396):

Cum sa mi se pote? Adica si intre cineva si sa stie cand sunt nascut si cine sunt?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Geanin):

Daca aduna date din mai multe surse, le pot pune cap la cap. Daca pot afla cumva emailul tau de la site-ul asta, iti trimit un mesaj de phishing si daca raspunzi probabil ca ai acolo numele real. Asta este doar o idee, ca exista multe variante. Gandeste-te ca au fost sparte site-uri unde s-au cheltuit milioane pentru securitate, si chiar recent si site-ul lui Revenue Canada, agentia canadiana de taxe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti un mic generator de panica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa faci? Nu mai adormi cu mana-n pantaloni.

| methodmen a răspuns:

Te place, vb cu ea si treci la treaba.

| Geanin explică (pentru methodmen):

Adica sa fac sex cu ea? Crezi ca asta vrea?

| methodmen a răspuns (pentru Geanin):

Clar,eu asta cred convinge-te nu ai ce pierde