Sa fie in primul rand prezervativ de calitate Durex sau Love, in al doilea rand sa fi epilata, sa aveti preludiu ca tu sa fi cat mai relaxata, sa nu te incordezi sa stai calma, totul o sa fie bine daca el va stie sa se poate frumos cu tine.Ar fi frumos din partea lui sa te intimpine cu un trandafir rosu, asta ar distinge atmosfera. Distactie placuta si bafta:*
Sa ne dai si noua adresa sa filmam
ce dracu de intrebari sunt astea? crezi ca exista o reteta pentru prima data... off. Pun pariu ca el nici nu stie pe ce lume traieste si i se va muia la intrare ca-i virgin
Draga mea, mi-ai inteles gresit demersul - asta probabil ca am fost destul de dur si pentru acest lucru imi cer scuze. Tu spui din prima - "maine am intalnire cu iubitul la el acasa si sunt sigura ca vom face sex". A face dragoste /sex este un lucru normal dar neprogramabil, pentru ca in acest caz devine un act ermetic si care seamana daca vrei cu prognoza meteo. Nu este asa! A face dragoste /sex cu iubitul/iubita este un act in care se implica mai multe lucruri - si nu cred ca e locul si nici timpul sa le fac eu apologia. Incearca numai sa iti spui ca nu este ceva programat si care mai are o reteta pentru momentul cand e facut pentru prima oara. Asta am vrut sa iti transmit. Ah, iar in privinta experientei - nu stiu cata are prietenul tau - dar probabil prea multa la 18, 19 ani nu prea ai! Momentul in care o fata isi pierde virginitatea si devine teoretic femeie este perceput ca unul de maxima importanta dar si stresant. Te pup! si sper a aveti multa rabdare unul cu altul!
Si vrei fa? ti roade undeva cum scriu eu? treaba mea cum scriu si cu ce ma ocup, nimeni nu te roaga sa-ti lasi autograful tau aici!
V-am rugat normal sa ma ajutati, sunt o simpla fata de 17 ani si imi fac griji normal pentru ca vreau sa fie bine, mersi