Am trecut si eu prin asta, sa stii. Problema e asa: eu am ramas cu ea o vreme, dupa ce era convinsa ca o inselasem. N-a fost bine deloc, facea urat din orice, ne certam aiurea, sexul era praf... si pana la urma ne-am certat de tot, la modul urat, chiar. Daca ar fi sa dau timpul inapoi, n-as mai pierde timpul stand cu ea. Odata ce ajunge la concluzia ca ai inselat-o, ori se gandeste ca nu e destul de buna (caz in care devine frustrata), ori ca nu o iubesti (caz in care relatia s-a dus oricum). Parerea mea e sa inchei relatia si sa iti vezi de viata ta cu altcineva. Chiar daca tii la ea. Teoretic, vei gasi pe cineva mai bun, pentru ca vei cauta pe cineva care sa aiba calitatile "fostei" si inca vreo cateva in plus.
Desi nu am mai intrat de mult pe TPU,m-am hotarat sa raspund la intrebarea ta si chiar am citit tot "romanul" scris de tine.Ce te-as sfatui eu sa faci ar fi sa fii mai indiferent.Da,indiferenta ajuta in multe cazuri de genu pentru ca tipa respectiva se cam joaca cu tine.Tu ar trebui sa fii cel care pune stop si sa constati ca te-ai umilit destul,ok inteleg iubesti,dar nu uita ca iubirea nu inseamna umilinta si inferioritatea. Timpul este cel mai bun remediu in cazul tau si ar trebui pur si simplu sa nu-i mai dai atentie sa o lasi in pace pentru ca daca o sa continuui sa comunici cu ea vei continua sa o si iubesti. Poate ca nu o vei uita, azi, maine dar sunt convinsa ca dupa o perioada de timp dupa ce vei rupe orice legatura cu ea, iti vei da seama ca meriti mai mult si ca tu chiar ai iubit-o.Ar trebui sa gandesti mai pozitiv si mentalitatea ta sa fie ca vei gasi pe cineva mai bun care te va pretui cu adevarat si va pretui mai ales iubirea ta, vad ca esti un tip care iubeste foarte mult si pacat ca iti irosesti iubirea.
Ai scris mult, si din pacate si prost. Felicit pe cei ce ai avut rabdarea sa citeasca pana la capat. Cat despre fata ta, ea merita mai mult respect din partea ta, asa ca este timpul sa o lasi in pace. Iesi cu alte fete.
Wooow, chiar ca e un mesaj mega lung, cand am inceput sa citesc nu stiam de ce nu se mai termina Oricum, a fost captivant, nu am ce spune.
In legatura cu ce ar trebui sa faci, noi iti putea da doar niste sfaturi, al meu ar fi sa mai astepti o perioada si sa vezi cum evolueaza situatia, este evident ca Mia inca mai simte ceva pentru tine, ea probabil se indoieste ca sunteti capabili sa va faceti un viitor impreuna, asteapta mai multe dovezi de la tine ca esti genul de baiat alaturi de care sa isi intemeieze o familie. In general fetele sunt foarte orgolioase, nu te astepta sa vina ea sa iti spuna ca ii pare rau si ca ar fi bine sa incercati din nou, sau macar ca ii este dor de tine...
Ma scuzi ca iti spun dar esti putin cam disperat, ar trebui sa iti iei o pauza, fa lucrurile care iti plac o perioada dupa care incearca sa analizezi situatia, pana la urma tu vei fi cel care va lua o decizie si pe care o va urma, in fond esti cel mai in masura.
Cum ti-am mai spus, este clar ca Mia inca tine la tine, incearca sa iti schimbi putin modul de a fi, in primul rand nu mai fa niciodata reprosuri cu toate ca ai dreptate. In al doilea rand, cand esti intr-o relatie incearca sa iti surprinzi persoana iubita de fiecare data cu cate ceva, o mica surpriza acolo care sa o faca fericita. In al treilea rand mereu sa o aperi si sa o sprijini, indiferent de situatie, in fond asta e unul din motivele pentru care sunteti impreuna.
Mai poti incerca o perioada sa mai faci cate un gest pentru ea, daca tot nu merge incearca sa nu te mai gandesti la Mia iar cand reusesti implica-te intr-o alta relatie, nu poti fi cu o fata si sa te gandesti la altcineva.
Ai rija de tine, mult succes