| donird233 a întrebat:

Hei salut TPU! Recent am scapat de boala numita FIMOZA. Pot fara probleme acum sa imi decalotez penisul in stare flasca complet dar este o mica problema. Am o smegma pe penis. Eu ma spal in fiecare zi insa eu avand imposibilitatea sa decalotez penisul nu am putut sa fac nimic mai ales ca ma masturbez destul de des (nu excesiv). Totusi acum ca am scapat de fimoza la atingerea capului simt o durere nu foarte mare pe cap. Bine smegma este mai pe "parti" nu chiar in varf. Intrebarea mea este: Cum ma pot spala in asa fel incat sa nu ma doara glandul? Mi s-a spus ca prima data cand decalotezi complet, glandul este sensibil fiind primul contact cu aerul liber. Este adevarat? Cat tine aceasta "sensibilitate"? Si mai important: Cum pot face in asa fel incat sa pot masa partea aceea pentru a-mi curata penisul de acea smegma? Va rog ajutor!

Răspuns Câştigător
| PlzHelpMe a răspuns:

Nu ai ce face! Asa am fost si eu, trebuie sa infrunti durerea si sa cureti smegma aia de acolo cu degetul sau o bucata de hartie igienica, apoi sa speli cu apa si sapun, chiar daca te doare!

| donird233 explică (pentru PlzHelpMe):

Și acum te mai doare?

| PlzHelpMe a răspuns (pentru donird233):

Putin dar cu trecerea timpului nu o sa mai simti nimic

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul cel mai corect si complet cu subiect si predicat, ti-a fost oferit de @PlzHelpMe. Atingerea repetata si din ce in ce mai intensa a pielii fine si foarte sensibile care acopera glandul cu degetele ori de cate ori se iveste ocazia si de fiecare data cand iti spelipenisul, reprezinta singura posibilitate de a scapa de acea senzatie de disconfort si durere deanjanta, neplacuta. Multa sanatate!